Anubiss Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @Sensor77 też mi się tak wydaje, ale chce być przekonany w 100%. Na dniach chyba trzeba będzie zrobić tłumaczenie całego menu + wgranie map z 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekPL Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Na 100% basic niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anubiss Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 No to pech no trudno i basic nie jest aż taki zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Screeny na końcu pierwszego posta: https://a4-klub.pl/topic/295399-nawigacja-mmi-2g-3g-basic-high-3g-sim-wersje-wyposazenia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anubiss Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @AndyN da się jakoś przerobić na mmi 3g hight? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Nie mam wiedzy na ten temat. Pisałbym w tej sprawie do firm zajmujących się retrofitting'iem Audi. Może któryś z forumowiczów przerabiał ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anubiss Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @AndyN pewnie cena jak zwykle - z kosmosu hah może lepiej zostanie jak jest, btw orientujesz się może czy jak nagram na pytę dvd muzę + teledyski to będzie odtwarzać? Dziś odblokowałem opcję "wideo w ruchu dla mmi 3g/3gp". Przy okazji w środę będzie moduł zamykania bagażnika to będę musiał zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 W przypadku zmiany z Concert'a na 3G z sim do wymiany jest wszystko łącznie ze wzmacniaczem audio(!). Kładzenie nowych wiązek, światłowodów, circa 6-7 tys. A tu?: https://a4-klub.pl/topic/227321-nagrywanie-dvd-dla-mmi-3g-high/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anubiss Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @AndyN o dzięki za temacik. No czyli zmiana mmi odpada aż taki rozrzutny nie jestem haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Nie wiem ile kosztuje przejście z 3G basic na 3g np. z sim. Może jakieś graty zostają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anubiss Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @AndyN ja ogólnie mam wejście na płytę DVD (czyli mapy) i mam dwa wejścia SD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 (edytowane) Wrclaguna DESauto-gdansk obaj są na Allegro Edytowane 3 Sierpnia 2020 przez AndyN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekPL Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Ja cos okolice 2tys płaciłem. Z basic na 3g+ z sim. Do wymiany panel mmi , wyświetlacz i jednostka plus dekor pod większy wyświetlacz. Oraz ochrona komponentu , tuner zostaje taki jaki mamy na aucie. Do ogarnięcia samenu w jakies 20min na mega spokojnie pod domem , plus oczywiście ochrona w aso. Szukać gratów i robić samemu , te ceny które podają magicy to heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anubiss Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @MaciekPL chyba sobie daruję na obecną chwilę i tak w przeciągu 1,5 tygodnia wydałem +/- 5k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekPL Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 21 minut temu, Anubiss napisał: @MaciekPL chyba sobie daruję na obecną chwilę i tak w przeciągu 1,5 tygodnia wydałem +/- 5k Heh , jak zaczniesz modzisz to takie 5k z kilka razy wydasz nie ma co liczyć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamd69 Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Anubiss napisał: @MaciekPL chyba sobie daruję na obecną chwilę i tak w przeciągu 1,5 tygodnia wydałem +/- 5k Hmm jeśli w tydzień poszło ok 5k na mody to może warto było poczekać z 3 tygodnie i kupić auto z lepszym wyposażeniem.....heh bo teraz czas tracisz na poszukiwania gratów,a tak to byś tylko dopieścił lakier......i na tym byś się skupił Ja z biegiem czasu też dodałem to i tamto ale nie wydałem 5k w tydzień na doposażenie,Tobie życzę bezawaryjnej jazdy i gratków z modzenia...będę śledził temat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anubiss Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 @adamd69 Akurat sprowadził mi znajomy furę z belgi po 1 właścicielu, serwisowana do 2019 w aso, bezwypadkowa itp dlatego postanowiliśmy że sprowadzimy ją, nie chce kupować od polaczków bo zawsze miałem pecha i każde auto było rozje.... a wiadomo auta nie kupiłem na rok, tylko na kilka lat, potem coś kupię nowego z salonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamd69 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 9 godzin temu, Anubiss napisał: @adamd69 Akurat sprowadził mi znajomy furę z belgi po 1 właścicielu, serwisowana do 2019 w aso, bezwypadkowa itp dlatego postanowiliśmy że sprowadzimy ją, nie chce kupować od polaczków bo zawsze miałem pecha i każde auto było rozje.... a wiadomo auta nie kupiłem na rok, tylko na kilka lat, potem coś kupię nowego z salonu Fakt w Pl są perełki od handlarzy.....i to właśnie jest ryzyko,wydasz swoje oszczędności a ukryty będzie bubel. Masz rację. Z czasem zrobisz auto po swojemu.....a nic tak nie cieszy jak własne grzebienie przy aucie he he. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anubiss Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) Kurde, mam mały problem panowie, kupiłem moduł zamykania tylnej klapy bagażnika do mojej a4b8 sedan lift, ale w klapie bagaznika nie mam przycisku do zamykania... idzie to jakoś przerobić czy nie? Jedynie mam otwieranie klapy z kluczyka i z przycisku w drzwiach kierowcy Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez Anubiss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy24 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) 11 minut temu, Anubiss napisał: Kurde, mam mały problem panowie, kupiłem moduł zamykania tylnej klapy bagażnika do mojej a4b8 sedan lift, ale w klapie bagaznika nie mam przycisku do zamykania... idzie to jakoś przerobić czy nie? Jedynie mam otwieranie klapy z kluczyka i z przycisku w drzwiach kierowcy Zobacz sobie temat: DIY MONTAŻ ELEKTRYCZNEJ KLAPY AVANT 2008-2012 Edytowane 4 Sierpnia 2020 przez tommy24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi