vvalery Opublikowano 29 Marca 2022 Opublikowano 29 Marca 2022 11 minut temu, NelsonPL napisał: Zaraz wychodzę do pracy. Jutro to ogarnę. Jak świecą? Super? Masz je Vvalery? Nie wyskakują żadne błędy przepalonej żarówki itp? Świecą super. Dużo jaśniej niż chińskie podróby. Nic nie wyskakuje, żadne błędy. Odłączysz stare i zamontujesz sobie te wg instrukcji lub ogarnij filmik na TouTube, . 1
NelsonPL Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Opublikowano 30 Marca 2022 Lampy LED tablic już zamontowane. Czekam aż się ściemni by zobaczyć efekt. 1
NelsonPL Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) 50 minut temu, Muskel1 napisał: Wrzuć fotkę po zmroku. Wrzucę. Wszystko zajęło mi dosłownie 15 min roboty. Wszystko zrobione tak jak w instrukcji. Osłony na kabelek zamontowane itd. Prosta robota. W przyszłym tygodniu zamawiam projektory do tyłu z Niemiec. Sam to ogarnę, bo ASO nie potrafiło przez kilka miesięcy ich ściągnąć z Niemiec. Twierdzili, że nie ma. Jak nie chcą zarobić to ich strata. Ja znalazłem nowe oryginalne w 2 minuty. Edytowane 30 Marca 2022 przez NelsonPL
george Opublikowano 30 Marca 2022 Opublikowano 30 Marca 2022 2 godziny temu, NelsonPL napisał: Ja znalazłem nowe oryginalne w 2 minuty. Kolega @_małyTM_ pracuje w ASO Audi i jak trzeba to zamawia z DE.
NelsonPL Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Opublikowano 30 Marca 2022 Ledy - oświetlenie tablic. Efekt wspaniały. Widać co oryginalne to oryginalne. Jestem mega zadowolony. 1
marky2552 Opublikowano 30 Marca 2022 Opublikowano 30 Marca 2022 kurła świeci teraz elegancko. jak w karetce pogotowia
vertus69 Opublikowano 31 Marca 2022 Opublikowano 31 Marca 2022 Idealnie współgra z żarówkami w lampach. 3
Rabbi Opublikowano 31 Marca 2022 Opublikowano 31 Marca 2022 9 minut temu, vertus69 napisał: Idealnie współgra z żarówkami w lampach. 1
M@rcus Opublikowano 31 Marca 2022 Opublikowano 31 Marca 2022 A propos LEDów - dopiero zauważyłem, że rok auta to 2010, z przodu Bix i LED, a z tyłu żarówka. Taki mix występował chyba przed MY2010... Dodatkowo lusterka jeszcze przedliftowe...
NelsonPL Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Opublikowano 31 Marca 2022 (edytowane) 4 godziny temu, vertus69 napisał: Idealnie współgra z żarówkami w lampach. Odp: To dopiero początek. Dopiero się rozkręcam. W planie jest coś takiego z tyłu (foto) Jeśli chodzi o lusterka, tu zostawiam bez zmian. Przedlift ma większe lusterka i tu nie planuje zmian. Co myślicie o tych lampach na tył? Dobry wybór? Rozumiem że do sedana są jak najbardziej takie? Bardzo mi się podobają. Edytowane 31 Marca 2022 przez NelsonPL
pawel72689 Opublikowano 31 Marca 2022 Opublikowano 31 Marca 2022 18 minut temu, NelsonPL napisał: Wstawileś zdiecie Avanta naprawdę nie widzisz różnicy....?
NelsonPL Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Opublikowano 31 Marca 2022 (edytowane) 7 minut temu, pawel72689 napisał: Wstawileś zdiecie Avanta naprawdę nie widzisz różnicy....? Tak, rozumiem że do sedana też są takie? To jakie proponujecie w takim razie? Mile widziany numer katalogowy. Edytowane 31 Marca 2022 przez NelsonPL
marcin_o23 Opublikowano 31 Marca 2022 Opublikowano 31 Marca 2022 żeby były lifty w sedanie trzeba zmienić klapę, do tego cena nowych w aso spowoduje że ten twój plan znowu po paru minutach okaże się nietrafiony 1
NelsonPL Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Opublikowano 31 Marca 2022 2 minuty temu, marcin_o23 napisał: żeby były lifty w sedanie trzeba zmienić klapę, do tego cena nowych w aso spowoduje że ten twój plan znowu po paru minutach okaże się nietrafiony Rozumiem. To jakie są takie które będą pasować do tej klapy itd?
NelsonPL Opublikowano 31 Marca 2022 Autor Opublikowano 31 Marca 2022 (edytowane) 4 minuty temu, marcin_o23 napisał: przedliftowe LED Odp: Czyli te co na fotce. Bardzo ładne, będą fajnie współgrać z przednimi lampami. Macie może ich numer katalogowy? Edytowane 31 Marca 2022 przez NelsonPL
Muskel1 Opublikowano 31 Marca 2022 Opublikowano 31 Marca 2022 (edytowane) Jeżeli koniecznie chcesz mieć neony jak w polifcie to możesz wybrać nie OEM lampy, które są p&p, bez wymiany klapy, bez przeróbek i przepinania instalacji, bez kodowania. Wyciągasz stare, wsadzasz nowe i po robocie. LED Rückleuchten für Audi A4 B8 8K Limousine 07-11 rot klar WWW.PURECARDESIGN.COM Led Rückleuchten rot, passend für Audi A4 B8 8K Limousine mit serienmäßigen... Edytowane 31 Marca 2022 przez Muskel1
Monti Opublikowano 31 Marca 2022 Opublikowano 31 Marca 2022 (edytowane) 13 minut temu, rafalpe napisał: Kolego Muskel, jeszcze się nie nauczyłeś że nasz nelli nie akceptuje części nieOEM? Ale widać, że forum działa pozytywnie, miało nie być nieoem, miało nie być nic poza nr Vin a tutaj ciekawa zmiana, coś nowego, niebanalnego, twórczego. Zaraz 20 cali i air ride. Widzę, że @NelsonPLw końcu idziesz w dobrym kierunku, tylko wrzucaj mniej informacji o zakupach w ASO, bo to już się znudziło i działaj działaj. Bierz te lampy co wrzucił @Muskel1i się nie zastanawiaj. Ori lampy sobie zostaw i zawsze będziesz mógł wrócic do oem look, co pewnie nigdy nie nastąpi . Powodzenia Edytowane 31 Marca 2022 przez monthrey12
Rekomendowane odpowiedzi