pioteros Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 a co oczekujesz? jaka wielkosc ekranu, czy ma byc dobry wydajny graficznie czy stabilny bardziej systemowy, bo bez sensu kupowac laptopa z ekstra grafika ktora nei zostanie wykorzystana, a ktora tez bedzie żarła prąd i może się popsuć po 2 latach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVD Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam:) Mam takie pytanie, orientuje się ktoś z was gdzie pomaluję felgi w okolicach Siedlec? Polecacie kogoś kto dobrze to zrobi ??? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 na starzynskiego w starym stalchemaku gdzieś malują proszkowo ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ---------- ASUS K56CM coś w ten deseń, to sa lapki z prockiem ULV czyli niskonapieciowe ale w miare wydajne i niezle trzymaja baterie, i sa eleganckie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Polecam Asusa. Suport i pomoc techniczna maja naprawde dobra. Mi lapka naprawiali (bo zajezdzilem) w tydzien. Door to door i niczym sie nie martwisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Wszyscy producenci maja door to door, ja Grzesiu napisze Ci w poniedziałek co Ci polecę :-) Bo muszę porównać trochę sprzetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Stary IBM T30 nie do zajebania:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 ktos wie moze od czego jest slepy przewod od ECU lub silnika idacy do kostki ale ktory juz z niej nie wychodzi? kolor niebiesko biały, znalazlem dwa takie pod puszką z kompem, jeden żółty to od spalania, wiem że on nie ma dalej wyjscia, musze go po prostu odciąć od ślepej wtyczki i doprowadzic do 20 pinowej wtyczki licznika, a ten pierwszy bialo niebieski? od temp oleju? czy co tak w ogole, czy ma ktos rozpiske pinow do BOSCHA M3.8.2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Dzięki chłopaki za wszelkie sugestie co do zakupu, którego muszę dokonać jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Bardzo dobry wybór Grzesiu :-) ---------- Post dopisany at 13:12 ---------- Poprzedni post napisany at 13:11 ---------- U mnie też już FIS na pokladzie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Gratki.. Laptop już wybrany i zamówiony. Wybór padł na samsunga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Gites, Piotrek masz już wszystko tip top po podłączane? Wystukane z Pegasusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 nie, dwa przewody muszę dociągnąć do kostki od spalania żółty i od klimatronika do kostki (temperatura na zewnątrz), mam fajny opis znalazłem w necie pobierz sobie WRZUTA - Wymiania FIS'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 A olej też podciągales dokładnie jak.spalanie czy wystarczyło dołożyć czujnik i podłączyć go do wtyczki? Z temp otoczenia u mnie to pikus bo w starym liczniku miałem już wyświetlacz Wystukane z Pegasusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 a ja olej miałem w starym i ładowanie musisz czujnik założyć i podciągnąć kabel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 pioteros to Ty jechałeś około 18 Sokołowską? ps. Lewa dioda podświetlania tablicy Ci mryga ---------- Post dopisany at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:47 ---------- Bardzo dobry wybór Grzesiu :-)---------- Post dopisany at 13:12 ---------- Poprzedni post napisany at 13:11 ---------- http://img.tapatalk.com/d/13/02/04/ynyjyre3.jpg U mnie też już FIS na pokladzie :-) I kontrole żarówek możecie rezać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 no ja ja:) hehe mryga, od ostatnich mrozow coś jej odbiło ale nie chce mi sie jej wyjmowac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Te ledy tak padaja kurcze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 no niestety ale podejrzewam ze to od wilgoci, jakby dobrze uszczelnic silikonem to oswietlenie tablicy to powinno byc git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Bardzo dobry wybór Grzesiu :-)---------- Post dopisany at 13:12 ---------- Poprzedni post napisany at 13:11 ---------- http://img.tapatalk.com/d/13/02/04/ynyjyre3.jpg U mnie też już FIS na pokladzie :-) Te wariat było kolor od razu zakładać elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 5 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Nie nada w b5 :-( Ale dorwalem coś innego, niedługo update :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi