HarryH Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Dawaj Adrian będzie spot :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 to co niedziela??? o której:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 mówcie , mówcie może i ja dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 wezmy sie znowu i zróbcie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 powtórzyć to co na podwieszonym zdjęciu było by fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 No trzeba powtórzyć jakby była pogoda to jednośladem bym przyjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 no to ju:decayed: niedziela o której:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 widzę że ja muszę się wziąc za organizację to bedzie za***isty spot znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 widzę że ja muszę się wziąc za organizację to bedzie za***isty spot znowu to zarządź tak na 17 oki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmistrz Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jak na niedziele to i ja się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 8 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ok, to niedziela na 17.00 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ale nie wiem czy sam będę mógł ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 To i ja bede tyz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neokamil Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 nic nie obiecuje ale moze i ja wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ale nie wiem czy sam będę mógł ;/ co ty jaja se robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 No chyba wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 No chyba wpadne R8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 q7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 OK to ja swoja uruchomie i tez przyjade mialem byc jednosladem ale juz niech bedzie:P O i taki miały filmik:) gdzie z grilem stoje:P vagpodlasie.pl - rozpoczecie sezonu 2013: prolog on Vimeo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi