HarryH Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 A to głosowanie w Sejmie? Kto się wstrzymuje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 13 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 a może by tak jutro jakiś spoting:decayed: Przeciw ja Ci dam przeciw , masz być i uj:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 14 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Chyba sobie dzisiaj odpuscimy spota, leje jak chole.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tracer90 Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 panowie nie wiecie moze jaki mechanik zajmuje przerobka napedu pompy silnika 2.0 w Wegrowie mechanik cos mi wspominal o nim,tylko telefonu nie odbiera (mechanik) a podjechac sie dopytac o jakis kontakt troche czasu brak i ciezko go zastac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Z tego co wiem w Wegrowie mało jest dobrych fahowców;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLB Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Na następnego spota przybędę i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 A zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ino_hizo2 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Potrzebuje jakiegoś dobrego speca od strojenia CB w okolicy, najlepiej jakby można było zakupić od razu radio na miejscu. Może ktoś z klubowiczów się zna na tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Jedz pod Kaluszyn na "pijana górkę". Tam kupisz radio i od razu Ci ustawi gość antenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ino_hizo2 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Jedz pod Kaluszyn na "pijana górkę". Tam kupisz radio i od razu Ci ustawi gość antenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Sam od niego radyjko kupowałem i jeszcze wyrwalem Unidena :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alik16 Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 ktos planuje jakis zlocik niedlugo w siedlcach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Myślę że może ogarniemy coś w niedziele, Panowie co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 U nie wiem. Ty w sobote to dawaj po podsufitkę do mnie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin79 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Myślę że może ogarniemy coś w niedziele, Panowie co Wy na to? jestem za:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Myślę że może ogarniemy coś w niedziele, Panowie co Wy na to? jestem za:decayed: Bambaryło Ty a do mnie na browara to juz Cie pięć lat namawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Ja jak załatam kapcia w motorze to przyjade:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 W sobotę będę u Ciebie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 31 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi