Korzeń Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 poczekaj zobaczysz jak to jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryH Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 nie raz już miałem taką sytuację, ale jak bym miał wybierać wysepka czy pies to walił bym w psa, chyba że bym automatycznie go omijał nie myśląc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 chyba że bym automatycznie go omijał nie myśląc... sam sobie odpowiedziałeś na pytanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 To był odruch nie kontrolowany w lewą stronę a wysepki nawet nie widziałem tylko poczułem. . . :wallbash: no świeże bixy to przykro by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyt Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Widzę, że ładnie działasz ze swoją maszyną Marcin. Tez miałem 2 podobne sytuację ostatnio. Raz wyhamowałem bo akurat w mieście mi pies wyskoczył, więc chyba szybciej jak 60 nie jechałem. A przedwczoraj pod same koła mi kot wlazł, nawet nie zdąrzyłem zareagować. Szkoda Twoich felg, ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_1989 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam.Szkoda feli z B6,ładne były a z A4 masz jeszcze jakieś częsci?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Nie to było dawno więc nie ma nawet znaku po niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_1989 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 W porównaniu tych dwóch sytuacji to co się stało z B6 to mały pryszcz Jak miałem kiedyś Vento to na porządku dziennym był u mnie jakiś zając na zderzaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 piepszone wysepki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Widzę, że ładnie działasz ze swoją maszyną Marcin. Tez miałem 2 podobne sytuację ostatnio. Raz wyhamowałem bo akurat w mieście mi pies wyskoczył, więc chyba szybciej jak 60 nie jechałem. A przedwczoraj pod same koła mi kot wlazł, nawet nie zdąrzyłem zareagować. Szkoda Twoich felg, ładne na garwolinskiej kolo mnie lezaly na jezdni 2 zdechle koty w odstepu paru dni :> cos o tym wiesz? ostasmarcinek wspolczuje ale na twoim miejscu zrobilbym tak samo, fele, opony to nie front samochodu, je sie tylko wymienia a jeszcze z AC to juz w ogole pryszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomyt Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ten kot to akurat był gdzieś na trasie do wawy, już trochę szybciej chyba wtedy jechałem, ale koty to chyba dość miękie bo 0 uszkodzeń miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 1140 km i w zbiorniku 1/4 została jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 ale to w tirze? zbiornik 2500 litrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Masz rację, paliwo z Tira W ciężarówkach nie mogą być większe zbiorniki niż 1500 litrów, później to już cysterna i musi mieć ADR... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 przez granice więcej przewożą na podczepionych zbiornikach i to w audi kiedyś ktoś mi opowiadał że chłopaki przerabiali a4 2.6 V6 na a4 2.6 V4 a w te V2 co zostało pakowali towar przez granice :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Jakoś nie chce mi się w to wierzyć... fazy rozrządu itd.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 1140 km i w zbiorniku 1/4 została jeszcze good job 1280 mi się udało na całym (60l). I powiedz ile wlałeś w odpowietrznik :gwizdanie: bo średnio wierzę że na 45 litrach zrobiłeś 1140 km 3,95 spalanie średnie :gwizdanie: nie ma opcji W odpowietrznik musiałeś zalać a w niego prawie 10 litrów wchodzi jak się odpowiednio przychyli auto wiem coś o tym :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Jakoś nie chce mi się w to wierzyć... fazy rozrządu itd.... i mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalik Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 1140 km i w zbiorniku 1/4 została jeszcze good job 1280 mi się udało na całym (60l). I powiedz ile wlałeś w odpowietrznik :gwizdanie: bo średnio wierzę że na 45 litrach zrobiłeś 1140 km 3,95 spalanie średnie :gwizdanie: nie ma opcji W odpowietrznik musiałeś zalać a w niego prawie 10 litrów wchodzi jak się odpowiednio przychyli auto wiem coś o tym :gwizdanie: Wlałem pod korek, nie przechylałem auta. Lałem i wciskałem odpowietrznik. Zbiornik z tego co pamiętam ma 62 litry pojemności. Więc niech było te 70 litrów. 4,5 litra na 100 jakieś wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Wlałem pod korek, nie przechylałem auta. Lałem i wciskałem odpowietrznik. Zbiornik z tego co pamiętam ma 62 litry pojemności. Więc niech było te 70 litrów. 4,5 litra na 100 jakieś wyjdzie. No to teraz się zgodzę Ale wyszło 4,8 :gwizdanie: czyli podobnie jak u mnie I w takie wyniki wierzę Mi raz fis pokazał coś takiego: Tyle zostało do zrobienia na tym co miałem w zbiorniku i to nie było w odpowietrznik nawet 50 km od momentu tankowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi