pakotomasz Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Hej. Pytanko do znawców w temacie:) Chciałbym synowi kupić jakiś w miarę przyzwoity komputer do pogrania i do pracy do szkoły. Nie zależy mi na jakimś super premium, ale na takim w miarę przyzwoitym, który posłuzy mu z 4-5 lat. Nie znam się szczerze mówiąc na tym, ale znalazłem coś takiego: Zestaw komputerowy dla gracza GTX1650 480GB 1TB 8934730262 - Sklep internetowy AGD, RTV, telefony, laptopy - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro za 3249 zł - Zestaw komputerowy dla gracza GTX1650 480GB 1TB (8934730262). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! Jeśli mozna prosiłbym o opinię co do takiego zestawu czy w ogóle warto sobie nim głowę zawracać;) Z góry dziękuję za pomoc.
szafa Opublikowano 16 Września 2020 Opublikowano 16 Września 2020 Ja bym się nie pchał w gotowce z allegro, lepiej coś samemu złożyć, od siebie polecam stronkę Liptona gdzie ma wyszczególnione co i jak w jakiej cenie, i na tej podstawie bym coś poskładał: Polecane Zestawy Komputerowe – 9/2020 - TechLipton.pl TECHLIPTON.PL NVIDIA nie zdążyła jeszcze pokazać RTX serii 3000, a w zestawach dzieje się niemało. To wynik obniżek cenowych pamięci operacyjnej i dysków SSD. Dla przykładu, za najtańszy zestaw RAM 2x8GB z... 1
piotrekekm Opublikowano 16 Września 2020 Opublikowano 16 Września 2020 Dokładnie. Nie kupuj nigdy w życiu gotowca z allegro. Złóż zestaw od liptona z możliwością rozbudowy kiedyś tam i będzie git
marky2552 Opublikowano 12 Października 2020 Opublikowano 12 Października 2020 W dniu 16.09.2020 o 14:30, pakotomasz napisał: Wielkie dzięki za pomoc jak gotowce to tylko z Komputery i Części Komputerowe - Zestawy komputerowe :: Hard-Pc.pl SKLEP.HARD-PC.PL
Rekomendowane odpowiedzi