Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPRZEDANE! DO ZAMKN. Moja czarnulka ;) 1.9TDI 153KM, update BI-XENON/SKÓRA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm ale z drugiej strony jak tak zbiera 1.9 (120-200km/h) po programie to nie chce myśleć jak toczy się bez... :kwasny:

Cóż zrobić, szału nie ma ale jest znośnie. Filmik nagrałem bo dużo osób pyta, jak jest z dynamiką po zmianie softu, więc można sobie porównać.

116 PS do 200km/h też by się kiedyś rozpędził :evil:

Opublikowano

Gratki za xenon :>

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jest i kiera :)

kiera1.jpg

Opublikowano

śliczna, sam bym chciał mieć taką :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

upolowałem nowe fotele :kox:

jutro jadę odebrać :)

sline1.jpg

sline2.jpg

Opublikowano
:good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:
Opublikowano

W fotelach się zakochasz....

NIE BĘDZIE INACZEJ :naughty:

Opublikowano

Tez szukam takich foteli, tylko kolor szary, nigdzie nie mogę ich dorwać w dobrej cenie :) były na allegro z alcantarą ale poszły :(

Opublikowano

W fotelach się zakochasz....

NIE BĘDZIE INACZEJ :naughty:

michalchelm to u Ciebie w autku-wątku te fotele zobaczyłem poraz pierwszy :)

Opublikowano

Po montażu musisz zmienić początek wątku w swojej czarnulce :>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

fotele założone, więcej fotek na str. 1 ;)

pasazer1.jpg

Opublikowano

nie sprzedajesz jednak ?:P

Opublikowano

nie sprzedajesz jednak ?:P

próbowałem sprzedać, ale nie było zainteresowania zbytnio za cenę 53k PLN

szkoda mi obniżać cenę, już wolę żeby zostało w rodzinie.. zrobiłem więc przegląd po roku, ubezpieczenie i będzie ze mną dalej jeździć :)

mam w tej chwili dwa auta, więc A4 będę jeździł dla przyjemności w niedzielę do kościoła i czasem po okolicy :)

no i dzięki temu mogę jeszcze trochę wyposażenia dokupić ;)

Opublikowano

:oklaski: :)

Opublikowano

Jak sobie poradziłeś z elektryką foteli? Plug&Play czy miałeś jakieś problemy? Trzeba było łączyć Vaga?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

źrebak, po przyciemnieniu szybek nie drażni Cię widok pasty srebrowej na zew autka? Chodzi to za mną ostatnio ale wiem, że folia nie zastąpi barwionego szkła Galaxy :no:

Jak zmieniło się spalanie po programie?

Mody super :naughty: Pozazdrościć foteli... :slina:

PS.Mógłbyś podrzucić na PW ile popłynąłeś za szybki i fotele? Co zrobiłeś ze starymi? :mysli:

Opublikowano

źrebak, po przyciemnieniu szybek nie drażni Cię widok pasty srebrowej na zew autka? Chodzi to za mną ostatnio ale wiem, że folia nie zastąpi barwionego szkła Galaxy :no:

Jak zmieniło się spalanie po programie?

Mody super :naughty: Pozazdrościć foteli... :slina:

PS.Mógłbyś podrzucić na PW ile popłynąłeś za szybki i fotele? Co zrobiłeś ze starymi? :mysli:

szybki 500 PLN, fotele 1400zl

spalanie nie wiem czy sie zmienilo - nie odczulem roznicy :)[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:09_________________________________________________

Jak sobie poradziłeś z elektryką foteli? Plug&Play czy miałeś jakieś problemy? Trzeba było łączyć Vaga?

plug & play :)[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:10_________________________________________________na dniach będę montował Bluetooth HandsFree :)http://www.kufatec.de/shop/product_info.php/info/p1140_FISCON-Handsfree-Bluetooth---Audi--Seat--Basic-.html

Opublikowano

zostawiłeś DPF? Sprawdzałeś VAGiem czy nie zapycha się szybciej? Jeżdżę głównie po mieście i z tego powodu mam jeszcze wątpliwości.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

nie mam DPF :) mój silnik do BKE[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 13:46_________________________________________________uwaga na złodzieji zdjęć, o to przykład kradzieży mojego zdjęcia

http://otomoto.pl/audi-a4-C13034641.html[br]Dopisany: 10 Maj 2010, 08:34_________________________________________________nowe felgi 18'' do założenia :)

oponki.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...