Shadow Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 Od rozpoczęcia przygody z Audi po przez A4 B6 1.8T, przesiadkę na ostatnie podrygi prawdziwej japońskiej motoryzacji czyli Mitsubishi Lancer Evolution X stwierdziłem, że pora dołożyć coś wygodniejszego i wreszcie powrócić do marki. Mamy SQ5 3.0TFSI w kolorze niebieski Navarre metalik z tapicerką Magma Red-Magma Red-Granite Gray. Z wyposażenia dodatkowego: Zawieszenie pneumatyczne adaptive S air suspension quattro® ze sportowym mechanizmem różnicowym Adaptacyjne reflektory Matrix-Beam LED Pakiet Czerń Brak oznaczenia modelu i typu silnika Dach szklany panoramiczny Szyby tylne przyciemnione (szyby privacy) Audi smartphone Interface System nagłaśniający Bang & Olufsen Audi virtual cockpit Audi phone box MMI® Navigation plus z MMI touch® Hak holowniczy z manualną regulacją Pakiet "Schowek" Pilot otwierania bramy garażu (HomeLink) Klimatyzacja automatyczna, 3-strefowa Ogrzewanie postojowe sterowane pilotem Kluczyk komfortowy z funkcją otwierania bagażnika za pomocą gestów Dekoracyjne wnętrza - Carbon Asystent podjazdu Adapttive cruise control plus Wyświetlacz Head-Up System rozpoznawania znaków drogowych Pakiet systemów wspomagających kierowcę w ruchu miejskim i systemów wspomagących parkowanie Asystent parkowania Audi pre sense rear System kamer top view Audi side assist Kanapa tylna plus Ogrzewanie foteli przednich i siedzeń tylnych Kolumna kierownicy z regulacją elektryczną Tapicerka skórzana Feinnappa z tłoczeniem S line na oparciach foteli przednich Z planów: Emblematy w pakiet czerń ogarnięcie fake wydechów () i wydobycie trochę więcej dźwięku z tej V6'tki (nie wiem czy nie będzie musiało poczekać na nowe zderzaki z poliftowego Q5 ) Koła i lusterka w pakiet czerń (jeszcze rozważam )
szafa Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 Graty fury, fajnie sie prezentuje wrzuć jakieś zdjęcia środka
RALF76 Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 3 godziny temu, Shadow napisał: Asystent podjazdu który to? czy może asystent zjazdu? 3 godziny temu, Shadow napisał: Koła i lusterka w pakiet czerń (jeszcze rozważam Lusterka są fajne właśnie w SQ5 - widać z daleka - Twoja decyzja...
Shadow Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Opublikowano 4 Listopada 2020 (edytowane) 16 godzin temu, RALF76 napisał: który to? czy może asystent zjazdu? Nie, Asystent podjazdu, może bardziej znane jako Auto Hold. Jak np zatrzymasz się na światłach to nie musisz trzymać pedału hamulca. 16 godzin temu, RALF76 napisał: Lusterka są fajne właśnie w SQ5 - widać z daleka - Twoja decyzja... Tak wiem, że robią robotę i też mi się podobają, ale robiąc auto w black to tylko srebrne lusterka mogłyby dziwnie wyglądać.. Trzeba przymieżyć i zobaczyć jakby to wyglądało. Edytowane 4 Listopada 2020 przez Shadow
Muskel1 Opublikowano 4 Listopada 2020 Opublikowano 4 Listopada 2020 Piękna! Gratulacje! Wrzuć fotki wnętrza. 1
RALF76 Opublikowano 4 Listopada 2020 Opublikowano 4 Listopada 2020 24 minuty temu, Shadow napisał: Asystent podjazdu, może bardziej znane jako Auto Hold. Jak np zatrzymasz się na światłach to nie musisz trzymać pedału hamulca. OK auto hold też mam, faktycznie to taki asystent podjazdu/ruszania
marcin_o23 Opublikowano 4 Listopada 2020 Opublikowano 4 Listopada 2020 piękne auto, wizualnie bym nic nie ruszał, lusterka super, czarne znaczki hmmm, teraz jest super
skotyman Opublikowano 4 Listopada 2020 Opublikowano 4 Listopada 2020 @Shadow prosimy o zdjęcia środka
Barti_ Opublikowano 4 Listopada 2020 Opublikowano 4 Listopada 2020 Super Koła średnio mi się podobają, ale poza tym ekstra
Muskel1 Opublikowano 4 Listopada 2020 Opublikowano 4 Listopada 2020 Przy 21" nawet SQ5 heble małe się wydają
peter22 Opublikowano 5 Listopada 2020 Opublikowano 5 Listopada 2020 piękne auto, szkoda tylko że ciężej jest rozpoznać sq5 od zwykłej q5 niż w pierwszym modelu 8r . Mogli pozostać przy rurach wydechowych w sq5 a nie jakieś zaślepki plastykowe. Poza tym auto Piękne.
Rekomendowane odpowiedzi