Tony Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Witam! Dawno mnie na forum nie było, ale postanowiłem w końcu przedstawić moje (kolejne już) A4. Po sprzedaży poprzedniego przesiadłem się na jakiś czas do VOLVO S80 T6 i mimo, że jeździło mi się znakomicie to jednak koszty eksploatacji prawie 300-konnego monstrum mnie zżerały Wyposażenie: - Climatronic, - Tip-Tronic - coś w tym jest, że jak się pojeździ trochę automatem, to potem nie chce się wsiadać do niczego innego Tak samo było w moim przypadku i szukałem A4 również w automacie, - 4x elektryczne szyby, - czarna, skórzana tapicerka, - drewniane wykończenia, - kierownica S-line, - podłokietniki przód/tył, - radio Concert + 8 głośników (zmieniarka będzie niedługo) - pełen FIS (niestety niektórych pikseli nie wyświetla, ale da się odczytać co tam Audi do mnie pisze), - tempomat, - ileś tam poduszek, - i jeszcze więcej... Brakuje mi tylko Quattro Były fabrycznie również ksenony, ale coś było z nimi nie tak, bo parowały strasznie, więc zostały wymienione na Angel Eyes. Kolejnych modyfikacji nie planuję. Poniżej kilka zdjęć zrobionych dzisiaj: I na koniec zdjęcie z rodzinką:
mcm Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 wszystko ładnie pięknie, ale te lampy jakoś mi nie pasują do całości
ksiadz99 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ladna lampy rzecz gustu, fajnie ze tiptronic, oby sluzyl! nastepnego auta tez szukam w automacie
pablo_9 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ładnie się prezentuje, fajne wyposażenie
BLIND Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ładny kolorek i super wnętrze.. Ale te lampy wogóle mi tu nie pasują..
Skyliner89 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ogólnie fajna Audiczka, ładny zadbany środek, ale te przednie lampy ala BMW nie pasują ;(. Jak Ci się podobają to i szkoda, że automat . Jak automat to tylko Volvo S80 T6 :>.
Tony Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Dzięki wszystkim. Co do lamp to nie powiem... daliście mi trochę do myślenia Podobają mi się te, które są obecnie (w ogóle auto się lepiej na żywo prezentuje - nie potrafię zdjęć robić), ale może kiedyś zespolone Valeo się wstawi... Zobaczymy. Tylko wtedy koniecznie 2 lift na tył Co do automatu - musi być
Tony Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 Auto jest na sprzedaż jakby był ktoś zainteresowany Cena jaka mnie interesuje to 17,5 tys. do małej negocjacji. Dorzucam komplet praktycznie nowych kół zimowych na alufelgach.
Nizin5 Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 lampy out.. skora hmmm latem to jest porazka bo jak wsiadasz to mozna sobie tyłek sparzyć jak nagrzana jest ;/
Nowek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Ooo a czemu sprzedajesz? Tęsknisz za mocą z volvo? xD
Tony Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 Co do skóry to jakiś mit, latem nagrzane jest powietrze we wnętrzu i to jest najbardziej denerwujące - bez względu na to czy fotele masz obszyte skórą, materiałem czy jeszcze czymś innym. Climatronic ON i w minutę robi się przyjemnie Powód sprzedaży prosty - przesiadka na A6, podejście drugie
Nowek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Na takie, co jest na zdjęciu rodzinnym?:D
Tony Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 Tylko że w sedanie Ewentualnie coś z C5 po lifcie, taniej będzie... :> się zobaczy jeszcze
szybki34 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Co do skóry czarnej w ciemnym aucie to akurat nie mit - parzy w tyłek.
Rekomendowane odpowiedzi