Wihajster Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 mam pytanie jak wyglada PIN do immo, z ilu cyfr czy liter sie składa, bo byłem u klucznika i on miał taką sprytną maszynkę w którą włożył kluczyk i odczytało jakiś numer tzn. ciąg 16 cyfr i liter. co to jest ? pin ma 4 cyfry 16 cyfr to jest kod immo
paypal Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Podbijam temat gdyz mam inny problem. Po próbie adaptacji w kanale 21 wyskakuje mi w tych czterech okienkach : Error Channel 21 Not Available - i nie da sie nic zapogramowac - nie wazne jaki kluczyk - zawsze jest to samo Mam dwa kluczyki ale działa tylko jeden zaprogramowany jest na drugiej pozycji tj 0100 - tak to wygląda. Próbowałem zrobic reset ustawien i wymazac wszystkie kluczuki i próbowac na nowo ale kanał 00 read i test nic nie dały
domjenick Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 sprawdz wszystkie kanaly,po kolei i gdzie bedzie napis "KEY ADJUSTMENT" i tam probuj,moze to byc kanal 03,lub 07,ale sprawdz po kolei wszystkie
paypal Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Wszystkie inne kanały z wyjatkiem 00 i 21 sa niedostępne. 21 gdy sie w niego wejdzie jest ok, wszytko wyłapuje, dopiero gdy dam save wyskakuje error. Zeby było smieszniej wczesniej robiłem ta operacje 2-3 razy i wszystko normalnie działało.
domjenick Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2009 dziwne,a jakiego vaga masz? sprobuj innym,ja najczesciej uzywam 312,ale jak mi cos nie chasa,to odpalam 303 stary,ale jeszcze nigdy mnie nie zawiodl
paypal Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 dziwne,a jakiego vaga masz? sprobuj innym,ja najczesciej uzywam 312,ale jak mi cos nie chasa,to odpalam 303 stary,ale jeszcze nigdy mnie nie zawiodl Ja uzywam włąsnie 303
domjenick Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2009 jesli wczesniej robiles i wszystko bylo dobrze-to nie mam pojecia,co moze byc przyczyna,ze nie mozesz zaadaptowac pilota teraz...
paypal Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 No nic, zapodam jeszcze na dziale VAG moze tam ktos cos poradzi. Boje sie ze to siadł jakis moduł odpowiedzialny za zamki.
domjenick Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2009 sprobuj zrobic to innym vagiem,bo moze modol komfortu sie popsol,albo blokuje dostep Vagowi,zrywajac polaczenie ze sterownikiem i wychodzi blad-sprobuj innym [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2009, 16:36_________________________________________________a jakies bledy w sterowniku modolu komfortu?
Yaqb Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 ja mialem taki sam przypadek, robilem adptacje przy otwatrych drzwiach. juz prawie mialem dosyc i zamknalem drzwi i siadlo za piewrszym razem. glupie i proste, ale zadzialalo :D:D
miniSteel Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Wielkie podziękowania dla autora filmu przydał mi się w usunięciu brakującego kluczyka Dobra robota i należy się browar jak nic
iwadrian Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Super filmik i instrukcje dopasowanie 2-giego pilota zajęło 5 minut
kozi291 Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Czyli podsumowując - trzeba wykonać dwie operacje żeby scyzoryk działal: 1. zakodowanie go z centralką samochodu - jaka częśtotliwosć a A4 B5 ? 2. immobilajzer - jak zrobić aby działał ?
domjenick Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 Czyli podsumowując - trzeba wykonać dwie operacje żeby scyzoryk działal: 1. zakodowanie go z centralką samochodu - jaka częśtotliwosć a A4 B5 ? 2. immobilajzer - jak zrobić aby działał ? ad 1 -zobacz na pilocie,jesli nie masz -433 Mhz ad 2 -musisz miec pin
wowa04 Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 witam - no jam mam pin do swojego imo , ale przydałaby się instrukcja tak jak z kluczem jak to zrobić - pozdrawiam
domjenick Opublikowano 20 Października 2009 Autor Opublikowano 20 Października 2009 a szukales na Forum?poszukaj-jest na pewno
g0g0 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Witam Posiadam jeden kluczyk ktory nie otwiera i zamyka samochodu. Mozna nim odpalic ale nic wiecej. Probowalem go zaadoptowac wg opisu, ale w kanale 7 jest napisane not oper. Vag 3.11. Patrzylem takze na w adaptacji kanal 10 na test nie reaguje. Co zrobic??
domjenick Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 vagiem 3.11 robiles w B7? potrzebujesz czegos nowszego ,311 raczej nie ruszysz nic w B7
kozi291 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 Z kąd wziąść PIN do immo ? Mam książkę serwisową i inne papiery ale pinu nie znalazłem czy wogule jest wpisywany do książki serwisowej ? Jesli nie ma w książce to może można go jakoś odczytać ?
domjenick Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 zagadaj do chłopaka-Grzanek85[br]Dopisany: 22 Październik 2009, 21:13_________________________________________________w ksiazce serwisowej nie ma-jest na przywieszce od klucza plastikowego-wzoru
Rekomendowane odpowiedzi