mmateeuszz Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Panie i panowie czy słowo dokładnie tak jak napisane ,,wy... perdalaj" można uznać za słowo obraźliwe, wulgaryzm?
Pieterb Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 14 minut temu, mmateeuszz napisał: ,,wy... perdalaj" jak najbardziej bo wykropkowanie niczego tu nie zmieniają - tak mi się wydaje przynajmniej.
Hugo Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 2 minuty temu, Pieterb napisał: jak najbardziej bo wykropkowanie niczego tu nie zmieniają - tak mi się wydaje przynajmniej. Tam jeszcze "i" brakuje P.S. Do Miodka trzeba zadzwonić 1
Adam87 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Brakuje literki 'i' między literką 'p' a 'e', więc w sumie to inne słowo..
Pieterb Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Teraz, Hugo napisał: Tam jeszcze i brakuje wiem Można i do Miodka bo ja tam polonistą nie jestem więc mogę być w błędzie.
Muskel1 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Wykropkowanie ma ukryć znaczenie przesłanki więc chodzi o wulgaryzm.
pila24 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Jezeli uznać ,iż dane słowo oznacza wydanie polecenia trzeciej osobie szybkiego przemieszczenia się w bliżej nieokreślonym kierunku w trybie natychmiastowym,to jak może być określone jako obraźliwe? ? 1
dirty.73 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) a powiedzenie tego komuś w taki sposób,żeby poczuł podniecenie z powodu czekającej go podróży-to już dyplomacja Edytowane 4 Grudnia 2020 przez dirty.73 1
Pieterb Opublikowano 5 Grudnia 2020 Opublikowano 5 Grudnia 2020 12 godzin temu, pila24 napisał: Jezeli uznać ,iż dane słowo oznacza wydanie polecenia trzeciej osobie szybkiego przemieszczenia się w bliżej nieokreślonym kierunku w trybie natychmiastowym,to jak może być określone jako obraźliwe? ? Hahaha, takiego znaczenia w sumie nie wziąłem pod uwagę.
Rekomendowane odpowiedzi