Opublikowano 1 Lipca 20215 l W dniu 29.06.2021 o 11:34, Muskel1 napisał: z tego co pamietam to od B8 tez pasują za wyjątkiem okrągłego bo takich w chromie nie mieli ori. Edytowane 1 Lipca 20215 l przez RaV22K
Opublikowano 2 Lipca 20215 l W dniu 30.06.2021 o 20:07, Muskel1 napisał: To są no name kupione na Amazon. Pasują pewnie do kilku modeli Audi. Hilitand 6 Stück Auto Sitzverstellung Knopf Taste Schalter Abdeckung Trim: Amazon.de: Auto & Motorrad WWW.AMAZON.DE Hilitand 6 Stück Auto Sitzverstellung Knopf Taste Schalter Abdeckung Trim: Amazon.de: Auto & Motorrad Muskel1, patrzyłem na allegro i są komplety wygladające jak Twoje tyle, że tam wymieniają A4 B8. Czy od niby B8 będą pasiowaly do B9. nie chce mi się plętać po Amazonach a tutaj wszystko od ręki na naszym allegro :-) Z góry dzięki za info. Np. te: PRZYCISKI NAKŁADKI FOTELI AUDI A4 B8 A5 A6 Q5 Q3 za 89,90 zł z WROCŁAW - Allegro.pl - (7364302472) Edytowane 2 Lipca 20215 l przez vvalery
Opublikowano 2 Lipca 20215 l 1 minutę temu, Muskel1 napisał: Wyglądają identycznie jak te, które kupiłem. Od spodu także. Muskel1 ostatnie pytanie bo nie chcę czegoś na siłę uwalić. Wystarczy podważyć stare jakąć plastikową łyżeczką i wyskoczą łatwo czy trzeba jakiejś sztuczki użyć ?
Opublikowano 2 Lipca 20215 l Autor Siedzą dość solidnie. Podważałem plastikową łyżeczką. Trzeba było dość mocno podważyć. Myślałem, że urwę jak jeszcze mocniej podważę ale zeskoczyły z zapięć. Najłatwiej schodzi to okrągłe, później z oparcia i najgorzej z siedziska. Edytowane 2 Lipca 20215 l przez Muskel1
Opublikowano 2 Lipca 20215 l Autor Zaczepy siedzą w tych otworach ale w zamontowanym stanie ciężko jest czymkolwiek podejśç by je na boki odchylić.
Opublikowano 2 Lipca 20215 l 2 godziny temu, Muskel1 napisał: Zaczepy siedzą w tych otworach ale w zamontowanym stanie ciężko jest czymkolwiek podejśç by je na boki odchylić. Dzięki Muskel1. Twoja pomoc jest na najwyższym poziomie. Teraz człowiek wie co i jak a nie w ciemno i po omacku. Zaraz kupię zestaw na allegro. Pozdrawiam vvalery
Opublikowano 2 Lipca 20215 l Autor Godzinę temu, vvalery napisał: Dzięki Muskel1. Twoja pomoc jest na najwyższym poziomie. Teraz człowiek wie co i jak a nie w ciemno i po omacku. Zaraz kupię zestaw na allegro. Pozdrawiam vvalery Powodzenia!
Opublikowano 22 Lipca 20214 l Autor 4 godziny temu, rafalpe napisał: PO przebieg niższy niż PRZED ??? Tak najwidoczniej sterownik VC odczytał taki przebieg. "Po" jest definitywnie "po", zobacz na datę i godzinę oraz pośrednie kroki na prędkościomierzu, które da się zakodować tylko od wersji softu SW 0379 Edytowane 22 Lipca 20214 l przez Muskel1
Opublikowano 22 Lipca 20214 l Autor 4 godziny temu, rafalpe napisał: PO przebieg niższy niż PRZED ??? Jak przyszedłeś tu szukać dziury w całym i sugerujesz tu cofnięcie licznika to muszę cię rozczarować.
Opublikowano 22 Lipca 20214 l dzieja sie czasami takie cuda ostatnio w nowym passtuchu tez zrobił taki numer
Opublikowano 22 Lipca 20214 l Autor 50 minut temu, Dev napisał: dzieja sie czasami takie cuda ostatnio w nowym passtuchu tez zrobił taki numer Dokładnie. Sterowniki zapisują przebieg w metrach i wartości odbiegają nieco od siebie pomiędzy sterownikami. Widać to czasem na autoscanie. Najwidoczniej VC tak zsynchronizował te wszystkie wartości.
Opublikowano 22 Lipca 20214 l 3 godziny temu, Muskel1 napisał: Pewnie donos na policję Die Polizei wird zu dir fahren!
Opublikowano 28 Lipca 20214 l Autor 13 minut temu, krystian3769 napisał: Praktyczny mod ? Łapka w górę za kolejny profi. tutorial ? Nie jest drogi i nietrudny