Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B9 Avant 3.0 TDI CRTC Quattro S-line biały lodowiec.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
24 minuty temu, Deniro napisał:

Oczywiście błąd SVM po aktualizacji jak najbardziej moge skasować natomiast nie zdalnie tylko już stacjonarnie lub jezeli ktos ma program VCP to poinstruje , natomiast niema żądnego wpływu na działanie auta i jednostki :)

Mogłem właśnie dodać, że na miejscu Ty usuwasz błąd ale napisałem to z myślą o zdalnym uruchomieniu. Każdy sobie sam bez problemu np. VCDSem może usuąć lub z tym błędem jeździć, bo to w sumie jest tylko informacja a nie błąd :rolleyes:

Opublikowano
W dniu 26.10.2021 o 17:03, Muskel1 napisał:

Dzisiaj dzięki usłudze kolegi @Deniro przywróciłem w mojej MMI z prockiem nVidia Google Earth. Kolega był na tyle uprzejmy, że obdarzył mnie zaufaniem i pomimo tego, że pieniądze za usługe są jeszcze w drodze, wysłał mi patch aktywujący. Po zainstalowaniu i włożeniu karty SIM do jednostki MMI, Google Earth ruszyło. Dodatkowo nadmienię jeszcze, że klubowiczę/użytkownicy naszego forum otrzymują rabacik na wykonane usługi.

Dziękuję i polecam!

20211026_152609.jpg

Dobrze to wygląda:thumbup1:

Opublikowano

@Muskel1 piękna sztuka, super się prezentuje.

:wub: :thumbup1: :thumbup:

Trafiła w dobre ręce, niech służy i cieszy serce i oko !

Będę obserwował.

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, kamil-vag napisał:

@Muskel1 piękna sztuka, super się prezentuje.

:wub: :thumbup1: :thumbup:

Trafiła w dobre ręce, niech służy i cieszy serce i oko !

Będę obserwował.

Dziękuję! Postaram się :decayed:

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, Wandej napisał:

Dobrze to wygląda:thumbup1:

Optycznie dużo lepiej wygląda niż te mapki graficzne ale nic więcej. Taki bajer tylko:decayed:

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano
Godzinę temu, Muskel1 napisał:

Optycznie dużo lepiej wygląda niż te mapki graficzne ale nic więcej. Taki bajer tylko:decayed:

Muskel1, jesteś w Niemczech i mam pytanie czy na zwykłych mapach udało Ci się osiągnąć widok w miastach 3D (budynki). Próbowałem w Polsce, ale tam gdzie byłem widoku 3D nie ma i się zastanawiam czy w ogóle jest aktywny

Opublikowano
  • Autor

Wiesz co, muszę sprawdzić bo wydaje mi się, że jak parę dni temu byłem w HH to widziałem niektóre budynki w 3D ale nie na 100%. Muszę sprawdzić. 

Opublikowano
  • Autor
44 minuty temu, vvalery napisał:

Muskel1, jesteś w Niemczech i mam pytanie czy na zwykłych mapach udało Ci się osiągnąć widok w miastach 3D (budynki). 

Tak, w HH są pokazane budynki w 3D

20211029_103532.jpg

Opublikowano
4 godziny temu, Muskel1 napisał:

Tak, w HH są pokazane budynki w 3D

20211029_103532.jpg

Czyli działa. Dzięki może kiedyś dojdzie do naszych wiosek.

Opublikowano
  • Autor

W mojej wiosce także nie ma 3D, tylko większe miasta:decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Muskel1jaki numer seryjny ma Twoja naklejka na drzwiach kierowcy z informacją o ciśnieniu w kołach? Możesz fotkę przesłać?

Opublikowano
  • Autor

:hi:

20211107_100639.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj zamontowałem tylne podświetlane listwy progowe :wink:

20211122_144537.jpg

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano
3 godziny temu, Muskel1 napisał:

Dzisiaj zamontowałem tylne podświetlane listwy progowe :wink:

Dobry mod:thumbup1: Szkoda że te listwy nie pasują do B8 bez rzeźby:mellow:

Opublikowano
  • Autor
25 minut temu, Wandej napisał:

Dobry mod:thumbup1: Szkoda że te listwy nie pasują do B8 bez rzeźby:mellow:

Zgodnie z opisem pasują do A4 od 2009 r. czyli do B8 także.

Opublikowano
  • Autor

Zamontowałem dzisiaj kamerkę/ video rejestrator dedykowaną do A4 B9. Montowana jest p&p w stopce lusterka. 10 min. roboty, bez ciągnięcia kabli. Wpinana jest w kostkę czujnika deszczu. Wieczorem wrzucę jeszcze nagranie po zmroku.

20211126_123814.jpg

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano
20 minut temu, Muskel1 napisał:

Zamontowałem dzisiaj kamerkę/ video rejestrator dedykowaną do A4 B9. Montowana jest p&p w stopce lusterka. 10 min. roboty, bez ciągnięcia kabli. Wpinana jest w kostkę czujnika deszczu. Wieczorem wrzucę jeszcze nagranie po zmroku.

20211126_123814.jpg

Kamera kamerą i obraz obrazem, który jest podobny do siebie dla określonego typu urządzeń, bo to nie studio filmowe. Ważne jest umiejscowienie (tutaj idealne) oraz oprogramowanie i łatwość ściągania filmów na komórkę, obróbka, podgląd on line, aktualizacja oprogramowania on line, stabilność działania. Jak w tym modelu te kwestie ? Dlaczego obraz jest 4:3 i jaki jest kąt widzenia, bo wydaje się dość wąski.

Edytowane przez vvalery

Opublikowano
  • Autor

Są różne aplikacje, których można używać do tej kamery. Ja używam FitCamX. Filmy można łatwo ściągnąć na tel. Aplikacje też aktualizujesz bezproblemowo. Obraz muszę sprawdzić w ustawieniach dlaczego ten format, obecnie wybrałem najwyższą rozdzielczość. 

Opublikowano
  • Autor

Tu jeszcze dwa nagrania wieczorem. Jak się okazało, w czasie kupna zakręciłem się przy wyborze kamerki i kupiłem nie 4K tylko omyłkowo 2,5 K :facepalm:. Ta będzie oddana i zakupiłem już następną, tym razem 4K:decayed:

Opublikowano

Super obraz. Ile fps ? Mi by to wystarczyło, ale jak chcesz koniecznie 4k to czemu nie byleby nie kosztem fps.? Ile taka kamera 2,5k kosztuje i jak się nazywa ? Może zmienię i dam żonie poczciwego Garmina. ?

Edytowane przez vvalery