emate2 Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 Witam mam problem z otwarciem drzwi tylnych lewych w moim a4 b7 avant. Otóż nie mogę w żaden sposób otworzyć drzwi, ani od zewnątrz, ani od środka (blokada dziecięca) proszę pomóżcie jeśli ktoś miał podobny problem i rozwiazal go jakoś. Pozdrawiam
Langista Opublikowano 9 Marca 2021 Opublikowano 9 Marca 2021 Próbowałeś zamknąć ręcznie od strony kierowcy i odblokować? Jakieś błędy moduł komfortu pokazuje?
przem8 Opublikowano 9 Marca 2021 Opublikowano 9 Marca 2021 Poruszaj kablami w przelotce miedzy słupkiem, a drzwiami. Pewnie kable się poprzecierały. Może załapie i się da otworzyć.
Langista Opublikowano 9 Marca 2021 Opublikowano 9 Marca 2021 Nawet jeżeli, od środka powinien bez problemu drzwi otworzyć ?
emate2 Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Opublikowano 9 Marca 2021 Panowie, od środka też nie da rady otworzyć, ponieważ blokada dla dzieci jest ustawiona
emate2 Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Opublikowano 9 Marca 2021 A dodam jeszcze że nie mam ze sobą komputera by się podpiąć, jestem w Norwegii a komp został w pl
Langista Opublikowano 9 Marca 2021 Opublikowano 9 Marca 2021 Otwórz drzwi kierowcy i stamtąd powinien być dostęp do wiązki drzwi pasażera, zrób jak przem8 pisze.
Langista Opublikowano 10 Marca 2021 Opublikowano 10 Marca 2021 To szukasz magika w okolicy żeby to zrobił. Niestety bez kompa szukanie przyczyny to wróżenie z fusów.
Pieterb Opublikowano 10 Marca 2021 Opublikowano 10 Marca 2021 Kolego moim zdaniem wiązka na 99% to wiązka, sam naprawiałem dziś właśnie - też tylne lewe drzwi.
emate2 Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Witam, w końcu miałem trochę czasu by to sprawdzić, Niestety po grzebaniu w wiązce kabli nic się nie zmieniło, dalej nie mogę otworzyć drzwi, wydaje mi się że spadła linka od klamki, bo luźniej chodzi od pozostałych, elektryka działa bo słychać jak blokuje i otwiera zamek centralny, ale bez efektu
Langista Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Linki same z siebie nie spadają, musiało być tam coś już wcześniej źle poskładane. W sumie jak od dołu nie ma śruby jak w przednich drzwiach, to da radę zdjąć tapicerkę bez otwierania drzwi, jedynie kołki montażowe na bank wszystkie pozrywasz.
Rekomendowane odpowiedzi