DeeJay_Kill Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Życzę Wam, drodzy Klubowicze, abyście dostrzegli w tych świętach ich istotę Święta nie polegają tylko na posprzątanym mieszkaniu i pełnej lodówce, więc niech Zmartwychwstały Chrystus błogosławi i darzy Was łaskami Ponadto, życzę mokrego Dyngusa, w większości domów zakrapianego zapewne nie tylko wodą Pozdrawiam, Bartek.
Piero Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Życzę Wam, drodzy Klubowicze, abyście dostrzegli w tych świętach ich istotę Święta nie polegają tylko na posprzątanym mieszkaniu i pełnej lodówce, więc niech Zmartwychwstały Chrystus błogosławi i darzy Was łaskami Ponadto, życzę mokrego Dyngusa, w większości domów zakrapianego zapewne nie tylko wodą Pozdrawiam, Bartek. Podobają mi się Bartku Twoje życzenia i przyłączam się do nich !!!
michu93 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Rzekł baranek do króliczka "Wskakuj stary do koszyczka, choć niewiele tu kobitek, to zrobimy z jaj użytek" I tak królik wraz z barankiem , zmajstrowali niespodziankę... Zdrowych, spokojnych, smacznych i mokrych - zyczy Grzegorz z rodzinką
Marttin Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Kolorowych jajeczek, Wacianych owieczek, Rozkicanych króliczków, Pyszności w koszyczku! A przede wszystkim Udanego uciekania W dniu "wielkiego lania"
Tas2die4 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 no i po swieconce, po tym zdjeciu nie rusze jajek w te swieta
michu93 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 fota z ubiegłego roku dalej robi kariere
konradzed Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 ◊............,-.,-. (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) W E S O Ł E G O A L L E L U J A (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) ◊............(..(..( ◊.............\..)..)._..-.._ ◊............__)/.,','.......`. ◊..........,".....`......,--...`. ◊........,"...@.........'....`...\ ◊.......(Y.............(...........;''. ◊........`--.____,.....\..........,..; ◊........((_.,----'.,---'......_,'_,' ◊............(((_,-.(((______,-' Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół, oraz wesołego "Alleluja".
michu93 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 swięta, święta i po świętach, a portwel schudł... ;( i bez audi ;(
konradzed Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 A ja miałem udany drugi dzień świąt...
GILI Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 A ja miałem udany drugi dzień świąt... pierwszy raz
michu93 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 to moze powiedzcie co was spotkało... np u mnie we wsi to jak ludzie szli z kosciola to mlodzi czekali na innych z wiadrami przy chodniku... oj działo się
konradzed Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 GILI Pierwszy to już nie, ale raz. :>
Rekomendowane odpowiedzi