Winskrim Opublikowano 20 Marca 2021 Opublikowano 20 Marca 2021 Witam, z góry przepraszam jak źle wybrałem miejsce na temat Kupiłem jakiś miesiąc temu audi b7 3.2 fsi 2007, wszystko było w porządku tylko silnik od nie dawna zaczął przy zimnym a bardzo rzadko przy ciepłym, „terkotać” przy odpalaniu przez pierwsze 2 sekundy, rozrząd niby był wymieniany 12 tysięcy temu mam jakiś tam papierek napisany na kolanie że rzeczywiście niby był, co do samego chodzenia silnika, pracuje bardzo dobrze i równo. nagralem filmik tego całego „terkotania” IMG_8964.MOV
pelonek1 Opublikowano 20 Marca 2021 Opublikowano 20 Marca 2021 Łańcuch słychać, jednak jeśli tylko po odpaleniu coś takiego słychać to nawet producent coś takiego dopuszcza. 1
DivaynEays Opublikowano 21 Marca 2021 Opublikowano 21 Marca 2021 Pokaz logi synchornizacji rozrzadu na rozgrzanym silniku.
Beskri Opublikowano 21 Marca 2021 Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) 10 godzin temu, Dev napisał: Edytowane 21 Marca 2021 przez Beskri
Winskrim Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Opublikowano 21 Marca 2021 10 godzin temu, Dev napisał: Jaka oliwa wlana i kiedy ? Valvoline 5w30 synthetic jakieś 4-5 tyś temu przez poprzedniego sprzedawcę, ale niedługo wymieniam mimo wszystko olej dla pewności, również na Valvoline’a tylko pewnie jakiś synpower.
Dev Opublikowano 21 Marca 2021 Opublikowano 21 Marca 2021 Godzinę temu, Winskrim napisał: Valvoline 5w30 synthetic jakieś 4-5 tyś temu przez poprzedniego sprzedawcę, ale niedługo wymieniam mimo wszystko olej dla pewności, również na Valvoline’a tylko pewnie jakiś synpower. Wlej Ravenola VST Turbo 5W40 1
Winskrim Opublikowano 21 Marca 2021 Autor Opublikowano 21 Marca 2021 10 godzin temu, DivaynEays napisał: Pokaz logi synchornizacji rozrzadu na rozgrzanym silniku. Jak będzie u mechanika dam znać ^^
Rekomendowane odpowiedzi