wojtas_7 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Witam Mam błąd p0172 czyli zbyt bogata mieszanka. Gdzie szukać przyczyny? Paliwo dobre itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) Uszkodzone/lejące wtryski. Wykręć świece i sprawdź, która lub które są mokre. Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas_7 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Jak wracałem ostatnio to tak jakby nie dostawał paliwa. Dawałem gazu i tak jakby go muliło.nie chciał jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Tak jak pisałem wyżej, do sprawdzenia świece i jeżeli są mokre to wtryski. Jak zalewa komorę spalania to też nię będzie jechał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 (edytowane) Przepływka może jeszcze pokazywać złe wartości i przez to zalewa, lub sonda lambda pada i złe korekcje wprowadza. Edytowane 6 Kwietnia 2021 przez Langista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas_7 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 13 minut temu, Langista napisał: Przepływka może jeszcze pokazywać złe wartości i przez to zalewa, lub sonda lampda pada i złe korekcje wprowadza. Można to na vcds sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Tak, sprawdź odczyty na biegu jałowym i pod obciążeniem z grupy 001 i 002. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Jeśli już to 2+33. Masz gaz więc na obu paliwach logi i kasuj błędy przed tym nawet jak ich nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi