KoJ@K Opublikowano 16 Lutego Autor Opublikowano 16 Lutego T o jest dobre pytanie a jeszcze lepszym jest czy czerwone czy pomarańczowe choć chyba czerwo do mnie bardziej mówią.
KoJ@K Opublikowano 21 Lutego Autor Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Dotarły nowe zabaweczki... Dziękuje @WojtekA6C7 Edytowane 21 Lutego przez KoJ@K 1 1
KoJ@K Opublikowano 22 Lutego Autor Opublikowano 22 Lutego Kup moduł mówili, będzie fajnie i szybko mówili 1 1
kamil-vag Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Dawno mnie tu nie było... ale pierwsza myśl... @KoJ@K coś Ty w lotka bańkę pierdo.... ? ? ?
granatowy Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego Bardzo dobrze wyszło 👍 Czarny Avant też ładny - jest gdzieś temat ?
KoJ@K Opublikowano 26 Lutego Autor Opublikowano 26 Lutego A dziee tam bańke, gdyby banie wygrać to już by budowa domku leciała .... Czarnej raczej nie ma nigdzie na forum
qlimazz Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Tak bym zostawił. To tryb do jazdy czy show mode?
szafa Opublikowano 27 Lutego Opublikowano 27 Lutego (edytowane) Gdzie rotor? Edytowane 27 Lutego przez szafa
KoJ@K Opublikowano 28 Lutego Autor Opublikowano 28 Lutego To tryb "show mode" ale ustawić do jazdy sobie mozna co sie chxe tak naprawde byle sie dało kierownica skrecac Rotory Hmmm...trwają negocjacje ...
marcinch001 Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca Jakie muszą być parametry felgi żeby felga była na równi z błotnikiem , Czy jak schodzisz tak nisko z zawieszeniem to czy tuleje gumowe wahaczy nie dostają po d*pie ?
kamelus_ Opublikowano 9 Marca Opublikowano 9 Marca (edytowane) W dniu 7.02.2024 o 06:46, KoJ@K napisał(a): Piierwsze przebłyski wiosny 🤣 Idealne koło koło do tego auta. Słowem A7 petarda. Piękna jest. Tylko te klekot pod maską mi tu nie gra a tak to cudeńko... Edytowane 9 Marca przez kamelus_
KoJ@K Opublikowano 10 Marca Autor Opublikowano 10 Marca "Żeby było na równi z błotnikiem" - to zależy przy jakiej wysokości auta, bo trzeba pamiętać, że im niżej schodzimy tym koła się bardziej chowają. Kurde, szczerze mówiąc to dokładnie nie wiem jak z tulejami, jest to tylko tak mocno opuszczane na postoju więc jakoś mega strasznie może nie cierpią 1
szafa Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Pewnie za każdym razem morda się cieszy jak do auta podchodzisz?:D 1
Rekomendowane odpowiedzi