Opublikowano 13 Września 20214 l Autor 3 godziny temu, vvalery napisał: Czarny dyfer na samej górze wygrał w ankiecie u mnie w biurze. 100% go wybrało jako bardziej agresywny i pasujący do linii auta. Wiadomo każdy woli coś innego i może to zbieg okoliczności, że aż tylu na podstawie zdjęć wybrało. Trzeba też na żywo zobaczyć. W jakim sensie czarny dyfer na samej gorze bo nie za bardzo rozumiem
Opublikowano 13 Września 20214 l 6 godzin temu, siemian napisał: W jakim sensie czarny dyfer na samej gorze bo nie za bardzo rozumiem No ten ??
Opublikowano 13 Września 20214 l Autor 2 godziny temu, vvalery napisał: No ten ?? A to mnie się on w ogóle nie podoba. Jak pierwszy raz to zobaczyłem to zastanawiałem się jak audi mogło coś takiego zrobić dla mnie ta d*pa staje się tutaj przekombinowana jak cały lift ;-)
Opublikowano 14 Września 20214 l 10 godzin temu, siemian napisał: A to mnie się on w ogóle nie podoba. Jak pierwszy raz to zobaczyłem to zastanawiałem się jak audi mogło coś takiego zrobić dla mnie ta d*pa staje się tutaj przekombinowana jak cały lift ;-) Dlatego o gustach się nie dyskutuje. ?Dla mnie jest on bardziej agresywny i optycznie skraca wysokość auta. ? Edytowane 14 Września 20214 l przez vvalery
Opublikowano 17 Września 20214 l Autor Moja Madzia każdemu zdjęciu potrafi nadać charakter. To jest ta wisienka na torcie bez której to zdjęcie by nie istniało
Opublikowano 24 Września 20214 l Bardzo ładne Audi, felgi z RS i szeroka opona dają mega efekt Również podoba mi się dyfuzor z po-lifta, szkoda, że w A5 nie mam takiej alternatywy
Opublikowano 10 Października 20214 l Ładnie BTW. Czy Ty przypadkiem nie byłeś wczoraj wieczorem na myjni koło Netto w komorowicach?
Opublikowano 10 Października 20214 l Autor 33 minuty temu, M4R1O napisał: Ładnie BTW. Czy Ty przypadkiem nie byłeś wczoraj wieczorem na myjni koło Netto w komorowicach? Byłem. Tylne zaciski myłem bo tez zmieniam widziałem właśnie ze ktoś mocno się ogląda za mną :-D
Opublikowano 10 Października 20214 l Felgi robią szał, a lampy sieją splendor Tylko to wystarczyło, aby po zmroku w sekundę załapać, że to prawdopodobnie Ty Czekamy na foty po zmianie zacisków
Opublikowano 10 Października 20214 l 9 godzin temu, siemian napisał: Coś tam będziemy działać :-D Pod jakie tarcze ?