siemian Opublikowano 12 Października 2021 Autor Opublikowano 12 Października 2021 6 minut temu, marcinch001 napisał: A miałem pisać czemu taki pospolity kolor zacisków , teraz robi robotę ja też swoje dałem jaskrawe . To już kwestia gustu. Osobiście akurat taki żółty jakoś nigdy mi nie podchodził, ale to Tobie ma się podobać. Daj sobie chociaż znaczek na ten zacisk
george Opublikowano 12 Października 2021 Opublikowano 12 Października 2021 2 minuty temu, siemian napisał: Z czystością nie ma problemu bo zaciski brudzą się tak jak felgi wiec poprostu myjąc jedno myjesz i drugie. Miałem na myśli, że bardziej widać.
Muskel1 Opublikowano 12 Października 2021 Opublikowano 12 Października 2021 (edytowane) W dniu 11.10.2021 o 16:35, siemian napisał: Hampelki zmienione Jaki rozmiar felg jest teraz najmniejszy, który spasuje? 19" czy może jeszcze 18"" Wygląda dobrze Edytowane 12 Października 2021 przez Muskel1
siemian Opublikowano 12 Października 2021 Autor Opublikowano 12 Października 2021 1 godzinę temu, Muskel1 napisał: Jaki rozmiar felg jest teraz najmniejszy, który spasuje? 19" czy może jeszcze 18"" Wygląda dobrze 19’. Stronę wcześniej masz foto z zimówka. To jest 19 i już tam nie za za dużo miejsca
mariusz36 Opublikowano 12 Października 2021 Opublikowano 12 Października 2021 Bardzo ładna B9 . Fajnie się taki temat obserwuje jak wszystko robione ze smakiem . Tył , teraz hamulce - super . 2
siemian Opublikowano 18 Października 2021 Autor Opublikowano 18 Października 2021 Taka mała zmiana :-D 4
Muskel1 Opublikowano 18 Października 2021 Opublikowano 18 Października 2021 17 minut temu, siemian napisał: Taka mała zmiana :-D
dazwid Opublikowano 18 Października 2021 Opublikowano 18 Października 2021 31 minut temu, siemian napisał: Taka mała zmiana :-D wow piękne fotele. A z innej beczki. Z tego co wyczytałem masz założone sprężyny Eibach Pro-kit? Czy wcześniej miałeś zawias 1BE? Jak z komfortem jazdy między fabryką, a Eibach-em?
siemian Opublikowano 18 Października 2021 Autor Opublikowano 18 Października 2021 3 minuty temu, dazwid napisał: wow piękne fotele. A z innej beczki. Z tego co wyczytałem masz założone sprężyny Eibach Pro-kit? Czy wcześniej miałeś zawias 1BE? Jak z komfortem jazdy między fabryką, a Eibach-em? Ja nie mam 1be tylko 1bq czyli ze zmienna charakterystyka. Zreszta ciężko by mi było powiedzieć bo razem ze sprężynami dawałem stabilizatory z h&r a to bardzo usztywnilo auto. Bardzo bardzo. Do tego stopnia ze czasem mam kłopot jak skręcam gdzieś pod duża górkę bo jedno koło zaczyna wisieć w powietrzu
dazwid Opublikowano 18 Października 2021 Opublikowano 18 Października 2021 1 minutę temu, siemian napisał: Ja nie mam 1be tylko 1bq czyli ze zmienna charakterystyka. Zreszta ciężko by mi było powiedzieć bo razem ze sprężynami dawałem stabilizatory z h&r a to bardzo usztywnilo auto. Bardzo bardzo. Do tego stopnia ze czasem mam kłopot jak skręcam gdzieś pod duża górkę bo jedno koło zaczyna wisieć w powietrzu Rozumiem, to komfort Ci ucierpiał pewnie, jeszcze felga 20 cali
siemian Opublikowano 18 Października 2021 Autor Opublikowano 18 Października 2021 21 minut temu, dazwid napisał: Rozumiem, to komfort Ci ucierpiał pewnie, jeszcze felga 20 cali Dla mnie jest komfort jak jest k**ewsko sztywno :-D 1
siemian Opublikowano 18 Października 2021 Autor Opublikowano 18 Października 2021 Jak bym chciał żeby było mięciutko i bujało to bym sobie kupił motorówkę albo citroena :-D
dekiel 13 Opublikowano 18 Października 2021 Opublikowano 18 Października 2021 "Banan" hamulca widać kilometra potem dopiero auto. Środeczek zaiste królewski .
siemian Opublikowano 18 Października 2021 Autor Opublikowano 18 Października 2021 Lubię takie niespodzianki. Jeszcze wczoraj w południe w ogóle nie myślałem ze będę zmieniał jakieś fotele :-D
mlody020 Opublikowano 18 Października 2021 Opublikowano 18 Października 2021 Kurde załadowało mi się aby jedno zdjęcie z tych foteli (to pierwsze gdzie zmienione jest pasażera, a kierowcy jeszcze nie) i myślałem, że kurna aby jeden zmieniłeś. . . Auto petarda
siemian Opublikowano 18 Października 2021 Autor Opublikowano 18 Października 2021 28 minut temu, mlody020 napisał: Kurde załadowało mi się aby jedno zdjęcie z tych foteli (to pierwsze gdzie zmienione jest pasażera, a kierowcy jeszcze nie) i myślałem, że kurna aby jeden zmieniłeś. . . Auto petarda Nie nie. Zmieniona całość. Jeszcze z dwie godzinki siedziałem i przekręcałem podłokietniki w tapicerkach. Bo miałem skórzane ale z czarna nicią. Przy tamtych fotelach fajnie to wyglądało ale jak tutaj jest wszystko w białej nici łącznie z boczkami tunelu w skórze to postanowiłem ze zmienię i te bo ta czarna nic mi jakoś się gryzła. Kto to odkręcał ten wie ile śrubek tam jest ;-D jeszcze i tak czeka mnie za jakiś czas podpinanie pamięci, grzania tylnej kanapy i takie tam. ;-)
Rekomendowane odpowiedzi