Opublikowano 20 Października 20214 l Autor Na 18 przejechałem 500 metrów z miejsca w którym odebrałem auto do wulkanizatora gdzie koła już czekały także się nie wypowiem. Pomiędzy 19 a 20 czuć różnice
Opublikowano 25 Października 20214 l Autor 2 godziny temu, Tomafx napisał: Fajnie to wygląda? Oklejanie? Jeśli tak to jaką folię użyłeś? Czarny połysk do oklejania samochodów
Opublikowano 26 Października 20214 l 10 godzin temu, siemian napisał: Czarny połysk do oklejania samochodów Niby mało, ale pracy pewnie kosztowało, bo zrobione perfekcyjnie Graty
Opublikowano 28 Października 20214 l 3 minuty temu, Muskel1 napisał: Co tam dokładasz? Ma wszystko oprócz automatycznego parkowania.?
Opublikowano 28 Października 20214 l Skoro masz już schowek na wierzchu to wsadź sobie do lampki w schowku led w miejsce żaróweczki. Przewody są tak krótkie, że gdy schowek jest na swoim miejscu, nie sposób wyjąć tej lampki. Ja sobie przy okazji jak schowek był na wierzchu, przedłużyłem te przewody i wsadziłem led. Edytowane 28 Października 20214 l przez Muskel1
Opublikowano 28 Października 20214 l Autor 3 godziny temu, Muskel1 napisał: Skoro masz już schowek na wierzchu to wsadź sobie do lampki w schowku led w miejsce żaróweczki. Przewody są tak krótkie, że gdy schowek jest na swoim miejscu, nie sposób wyjąć tej lampki. Ja sobie przy okazji jak schowek był na wierzchu, przedłużyłem te przewody i wsadziłem led. Nie chce leda, w schowku wole zwykle światło. ;-) podpinałem fotele bo przy masażu nie wystarczy podpiąć tylko cana jak w przypadku samej pamięci ale trzeba jeszcze pociągnąć drugie zasilanie i lin.
Opublikowano 28 Października 20214 l Autor Czy nie ma ktoś pełnego autoscana najlepiej z adaptacjami z a4 b9 z fotelami z masażem?