Avari Opublikowano 6 Czerwca 2021 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Cześć, Prośba o ocenę strojenia bez wymiany gratów. Udało się za trzecim podejściem :D. Nie zauważyłem, że mam lekko uszkodzoną rurę przy podszybiu od powietrza i ją rozerwało przy pierwszym podejściu. Za drugim razem okazało się, że turbo przeładowuje o 2 bary, tak więc zostało wyjęte i wyczyszczone. Za trzecim razem się udało. Autko jak widać niestety nie trzymało serii.
przem8 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Opublikowano 6 Czerwca 2021 (edytowane) Po strojeniu niewiele więcej niż seria. Bieda panie. Coś jest nie halo. Edytowane 6 Czerwca 2021 przez przem8
Avari Opublikowano 6 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2021 Liczyłem na 170 ale z racji, że seri nie dmuchało wyszło tyle żeby nie przesadzić. Generalnie na fajerwerki od początku nie liczyłem a na to żeby trochę ją podkręcić. Czy spalanie przy normalnej jeździe powinno się zmniejszyć/ zwiększyć?
przem8 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Opublikowano 6 Czerwca 2021 Najpierw się doprowadza do pełnej sprawności silnik pod względem parametrów, a potem modzi. Masz jakieś logi sprzed i po modyfikacji?
Avari Opublikowano 6 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2021 Mówię to jaki laik- błędów pod vagiem nie było, ale rozumiem, że chodzi Ci pewnie o sprawdzenie w logach bo ewidentnie 12koni gdzieś uciekło. Logi ciężko będzie ogarnąć nie pomyślałem niestety, dopiero potem mi wpadło żebym na forum podrzucić wykres
Rekomendowane odpowiedzi