xsebo Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 witam, chciałem się pochwalić co dodałem nowego do wyglądu mojego autka. Mam nadzieje, że wam sie spodoba... czekam na wasze opinie, może coś nowego doradzicie. Poniżej opisze zmainy i dodam kilka fotek. A oto: -na początek oczywiście felgi 16 -brewki i daszek -pomalowane pod kolor auta listwy progowe i dół zderzaków -przyciemnione szyby -ledy w zderzaku przednim -atrapy w kolorze czarnym -a moją najlepszą modyfikacją jest chip z 131 na 160 PS i moment z 310 na 395 Nm zrobione przez firme V-tech Kraków. W przyszłości planuje jeszcze więcej z niego wyciągnąć. Tak wyglądał przed zmianami A tak po zmianach
audia4s4 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Przed zmianami mi się bardziej podoba
filip1001 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Wywal te brewki , nie obraź sie, ale fatalnie to wygląda, to było modne pare ładnych lat temu, a pozatym za xenon, szybki
Ukasz699 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Wywal te brewki , nie obraź sie, ale fatalnie to wygląda, to było modne pare ładnych lat temu, a pozatym za xenon, szybki No ma racje brewki sa do banki Ledy sa fajne ale wiesz z troszke zle miejsce nad halogenem Moze nizej by lepiej bylo :gwizdanie:
LUKASA4QUATTRO Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Wszystko ladnie , ale zeczywiscie brewki i naciagane maski to etap tuningu z zeszlej epoki natomiast co do programu to grauluje porzadny momencik
rzeźnik. Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 no to bede szczery ; wyj.. te pieprzone brewki co ci do głowy przyszło? chip super, wartości realne ale sprawdź na hamowni konkurencji .Jeszcze jakieś felgi zawieszenie niżej , jeśli chcesz oczywiście i będzie fajnie .
skovroon Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Nie podoba mi sie.. mi również.... na poczatku było ladniej... z tymi felami nie trafiles w ogole... o brewkach nie wspominajac... + za chipsa i lotke z tyłu.
bartt Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 co do tych felg to może i by lepiej wyglądało gdybys posadził ją troszkę na glebę no i brewki są do bani a reszta spoko
variocustoms Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Te felgi to z B7 są i tam się dobrze komponują, brewki + LED
Koleś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 co wy chceta samochód pierwsza klasa
variocustoms Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Koleś niby o gustach się nie dyskutuje ale staramy się koledze podpowiedzieć jak nie zepsuć wizerunku "wyglądu" Audi
Koleś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Koleś niby o gustach się nie dyskutuje ale staramy się koledze podpowiedzieć jak nie zepsuć wizerunku "wyglądu" Audi no tak, zrobi z tego s-ke i bedzie git
ArkadiuS Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 -na początek oczywiście felgi 16 -brewki i daszek -pomalowane pod kolor auta listwy progowe i dół zderzaków -przyciemnione szyby -ledy w zderzaku przednim -atrapy w kolorze czarnym -a moją najlepszą modyfikacją jest chip z 131 na 160 PS i moment z 310 na 395 Nm zrobione przez firme V-tech Kraków. W przyszłości planuje jeszcze więcej z niego wyciągnąć. auto ładne jak to AUDI :gwizdanie:, ale brewki jak z wiejskiego tuningu - wywalać ; felunek podkręć na 17` jak tylko budżet pozwoli; ledy całkiem fajnie wyglądają, pytanie tylko jak wytrzymają zimę??; coś duży ten moment obrotowy, proponuję sprawdzić na innej hamowni przy pełnym obciążeniu i to będzie wymierny wynik
variocustoms Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 V-tech ostro podkręca furki co nie oznacza, że są awaryjne, co do TDI to mają doświadczenie a ryzyko awarii jest nawet w seryjnym silniku.
xsebo Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2009 lubie mieć coś innego niż wszyscy dlatego założyłem brewki i moim zdaniem przód auta staje się bardziej agresywny tu dorzucam wykres z hamowni dla niedowiarków moge jeszcze wiecej wyciagnąć z tego silnika ale mi sprzęgło nie wytrzyma
xeo1511 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Ładnie się prezentuje, brewki nadają ostrego charakteru, jedynie fela mogła by mieć inny wzór, ale to rzecz gustu. To czy V-tech ostro kreci bryki no nie wiem, z tego co wiem Rogal wyciska z tego silnika 170 koni.
Ukasz699 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 lubie mieć coś innego niż wszyscy dlatego założyłem brewki i moim zdaniem przód auta staje się bardziej agresywny tu dorzucam wykres z hamowni dla niedowiarków moge jeszcze wiecej wyciagnąć z tego silnika ale mi sprzęgło nie wytrzyma Wiesz watpie aby ktos nie wierzyl w ten chip.. Co do autka tak jak napisales Tobie sie ma podobac jesli sie podoba to chyba najwazniejsze jest.. Ja osobiscie bym je sciagnal i zrobil cos z ledami mimo wszystko.. Bo tak ladne autko masz ale to mi jakos.. No ale to tylko moja sugestia :gwizdanie: Ładnie się prezentuje, brewki nadają ostrego charakteru, Ostrego charakteru to autku dodaje wkur**ienie kierowcy i zacisniete zeby jego
Johnyjurek Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Te ledy to jakaś porażka , brewki dają rade
Rekomendowane odpowiedzi