MATIUS Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Po długich poszukiwaniach stałem się w końcu posiadaczem Audi A4 rocznik 1997 silnik 1.8 plus Gaz sekwencyjny KME Kolor Czarny metalic Wyposażenie : ABS, wspomaganie kierownicy, centralny zamek + allarm, imobilajzer, el. szyby, el. lusterka, el. szyberdach, klimatronik, 4x airbag, radio PIONEER DEH-2900MP plus ori zestaw głośników Przód tył, podłokietnik, kierownica rególowana w dwóch płaszczyznach, alufelgi ori 16 z oponami na Lato (205/55/16 ) oraz alufelgi 15"+ opony zimowe (185/65/15), oraz Lampy typu Clear Ringi z przodu Czego chcieć więcej Autu niedługo stuknie 200 000tys wiec należy mu się nowy rozrząd ,Łańcuch napinający wałki rozrządu , łożyska,tarcze+klocki tył narazie chyba tyle bo więcej do szczęścia mi nie potrzeba Tylko By Moja Czarna Niunia Dobrze służyła Spalanie Gazu: Średnio moja jazda po miesicie to (od 11-14 L gazu Na 100km) na trasie mój rekord to 8L/100Km Benzyny : Trasa autostrada prędkość 130km 6.5L (Klima) Miasto od 9.5---> :) auto od zakupu 04.2009r Sprawuje się naprawdę dobrze nigdy mnie nie zawiódł Czerwiec 2010r byłem nawet we Francji trasa przez 2 tyg 4200KM wróciłem cały i zdrowy a auto spisywało się znakomicie no i te drogi znów mógł pośmigać po niemieckich autostradach i innych gładkich drogach oraz na Innym Paliwie wróciłem do Polski Z Pełnym zbiornikiem i jedziło mi się znakomicie lepsze odejście i nawet wskazówka tak szybko nie spadała Mam nadzieję że pojawię się na Jakimś spociku Łódzkim albo ogólno Polskim jeśli czas i pieniążki pozwolą Dziękuje za Opinie Mam nadzieję że będą te przychylne FOTKA Z WYMIANY FELG Moje Audi a4 1.8 20V oraz Audi a4 1.8 T 20v kolegi Rotter A tu z Niemieckim Konkurentem auto Kolegi Audi a4 1.8 20V vs Opel Vectra 1.8 16V
rafalekx Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Dlaczego chcesz mniejsze fele? Nie zmieniaj ich delikatnie jeszcze obniż autko i będzie super Pokaż foty wnętrza
dsz33 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Dokładnie nie zmieniaj felg bo są spoko (sam polowałem na takie ) leciutko obniż i będzie pieknie wyglądać No i kiera pewnie od eski bo s-line to nie było
michu93 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 zaprawki rdza? czy może raczej rysy? ogólnie fajne autko felg nie zmieniaj na mniejsze - nie ma sensu... a już napewno nie na 15"... brat jest na forum? ja nie to go zaproś
MATIUS Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zaprawki na odpryski od kamieni na masce, oraz rysy rdzy 0 wkońcu to audi
aju Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 ale lampy Koła zostaw są bardzo ładne prędzej wymień te ringi z przodu bo dla mnie pachną niezłym jarmarkiem, no chyba że Ci się podobają to ogólnie jestem bardzo zadowolony i żeby tak zostało
MATIUS Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Lampy mi się podobają i zostaną napewno nie jest to jakiś wiejski tuning jak dla mnie jest elegancko ,skromnie z klasą a swiecenie tych lamp o niebo lepsze niż Orginalne Audi H4 No ale są gusta i guściki mimo wszystko dziękuje za Opinie
aju Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 a swiecenie tych lamp o niebo lepsze niż Orginalne Audi H4 to na pewno, chyba nic nie świeci gorzej niż wspaniała żarówka h4 za perforowanym szkłem układjącym światło Ja bardzij myślałem o lampach z audi po II lifcie ale spoko w porównaniu do lamp h4 są piękne
piotreka4tdi Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 witam autko pierwsza klasa. nie ma co dyskutować na temat lamp są po prostu świetne :>i pasują do koloru nadwozia. a co do felg moim zdaniem ja też bym je zostawił i obniżył troche zawias bo za bardzo idzie buda w góre. ogólnie gratuluje udanego zakupu bryczki :hi:
Gość Brytol Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Dlaczego chcesz mniejsze fele? Nie zmieniaj ich Dokładnie nie zmieniaj felg felg nie zmieniaj na mniejsze Zmień felgi zmień, mówie Ci! A jak sie bedziesz tych pozbywał to daj mi znać p.s. ładna furka
MATIUS Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Przy zamianie na ori 16 napewno druga strona musi dopłacić :) wiem co te koła są warte wiem jaki jest stan opon jak felg więc za Bezcen ich nie wypuszczę
michu93 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 białe kierunki jeszcze załóż albo dymione... tanio i fajnie
Gość Brytol Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 brytol szuka okazji Przy zamianie na ori 16 napewno druga strona musi dopłacić... wiadomo
jacek5321 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 fajna furka jesli chodzi o felgi to sam jeżdżę na 16 " i 17" bym nie założył a to przez te "zaj***ste" polskie drogi no chyba że ktoś lubi wymieniać zawieszenie co pół roku
Skyliner89 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Już jeżdze na 17" alufelgach ori Audi od kilku dni... . Samochód nie tylko zajefajnie i cudownie wygląda, ale przy tym nie stracił właściwości jezdnych i jego ogólny wygląd zmienił się diametralnie , aż nie mogę się z nim rozstać . Praktycznie nie ma różnicy czy na 15" czy 17" alufelgach. Zawieszenie dobrze tłumi nierówności i przy tym komfort jazdy taki jak był na 15".
SoMeS Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 no a ja jeżdżę na 18' i gumach 225/40 i komfort bez porównania lepszy niż na 15' i jeszcze jak obniżę zawias teraz o 60mm to powinno być jeszcze lepiej... bueheh darujcie sobie takie teksty :polew: co do furki... jak dla mnie to ściema szybek, lekka gleba, dymione kierunki, zmiana lampek i będzie kosa i kierownica
Johnyjurek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Nie ma jakiejś bardzo wielkiej różnicy , troche bardziej czuć dołki i tyle no ale nie panikujmy że sie jeżdzić nie da
szymas Opublikowano 12 Maja 2009 Opublikowano 12 Maja 2009 kolo ja mam 18 i to na profilku 35 i spoko , nie zmieniaj bo zepsujesz wizerunek!! a tak po za tym gratki za zakup!!
Rekomendowane odpowiedzi