Pucek Opublikowano 20 Czerwca 2021 Opublikowano 20 Czerwca 2021 (edytowane) Siemka Audi a6 c7 sprzedane więc można pokazać co było tego powodem, a więc jak to bywa, auta nie szukałem ale kolega Egon wkleił linka do białego a7 w przedlifcie, auto dość dobrze wyposażone z silnikiem 3.0tfsi i bardzo niskim przebiegiem, dodatkowo od 5 lat w Polsce, pełny serwis w Lelek Gliwice, bezwypadek, a wiec szkoda było nie obejrzeć, pojechaliśmy w trójkę tj. Ja, Miron i Egon, okazało się że wszystko Ok, jechałem tam głównie z ciekawości ale nie udało się zrobić jazdy testowej więc temat olałem. Na drugi dzień rano zadzwonił Stanley że auto cacy patrząc na historie i maszyna ruszyła tym sposobem dwa dni później kupiłem A7 Audi A7, 2011r, 3.0tfsi 300KM, Quattro + stronik, przebieg 73 tys km, ibis white, auto wyprodukowane na rynek Niemiecki, jestem trzecim właścicielem:) Wyposażenie: Sline zewnętrzny Światła full led przód + tył dynamiczne z polifta (poprzednik założył w aso) Pneumatyka z aktywnymi amorami Sportowy dyferencjał Dociągi drzwi Radary Night vision Line i side assist Elektryczna klapa Fotele komforty, pamięć kierowca/pasażer, grzany przod/tył + wentylacja Szyberdach Czujniki parkowania przód i tył + kamera Podgrzewana kierownica MMI 3G plus Pełny pakiet oświetlenie i to tak z ciekawszego wypasu, pewnie o czymś zapomniałem ale sukcesywnie będę odświeżać wątek Mody? Lista jest dość długa Kilka zdjęć od razu po kupnie Edytowane 20 Czerwca 2021 przez Pucek
peter22 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Kolejna a7 w klubie . Bezawaryjności ??
WojtekA6C7 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Graty zakupu Bezawaryjności życzę
Muskel1 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Gratulacje Nie było ładnych kolorów?
dekiel 13 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Może być tylko to dżewo w środku...
Lomax211 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Gratulacje Ile za takie cacko trzeba położyć?
jedrekx Opublikowano 21 Czerwca 2021 Opublikowano 21 Czerwca 2021 śliczne! i fotele odpowiednie jak w moim ex A6 machnij te chromy w czerń i będzie petarda
Pucek Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2021 Dzięki chłopaki, oczywiście wpadnie black pakiet + pare drobnych dodatków ale wszędzie na wszystko trzeba czekać, mam nadzieję że tfsi mnie nie zawiedzie i nie zbankrutuje Za parę dni aktualizacja:)
szafa Opublikowano 21 Czerwca 2021 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Pucek a jak temat wygląda z bagażnikiem w odniesieniu do a6? to samo, większy, pakowniejszy?
Pucek Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2021 43 minuty temu, szafa napisał: Pucek a jak temat wygląda z bagażnikiem w odniesieniu do a6? to samo, większy, pakowniejszy? Na pewno bardziej płytki, dziwne ale rower lepiej mi się pakuje do A7 niż do A6, bagażnik wydaje się dłuższy ale jak jest w rzeczywistości to nie wiem, mogę zmierzyć szerokość i długość, porównamy. Ja tak na prawdę w 90% jeżdżę sam, dwójka dzieciaków wskakuje sama a ja ich tylko zapinam, linia dachu jest niżej więc trzeba się bardziej schylić ale te drobne niedogodności wynagradza wygląd, wypas i bajerancki spojler 3
Wandej Opublikowano 21 Czerwca 2021 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Delikatnie mówiąc dobra jest Program zrobić i większe heble Niech służy i daje fun
Pucek Opublikowano 29 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2021 Coś tam się dzieje *Podstopnica i nakladki na pedały *Tunel środkowy skóra *Dekory piano *Przycisk chrom otwierania klapy Auto ledwo co poskładane, z zewnątrz też się coś dzieje, więcej zdjęć już w przyszłym tygodniu, mała zapowiedź:) 1
WojtekA6C7 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Z pakietem black na zewnątrz będzie sztos Dekory piano na duży plus
peter22 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Opublikowano 29 Czerwca 2021 malowałeś dekory , czy kupiłeś ori ?? dużo roboty , żeby zdemontować dekor przy samej szybie przedniej ??
D4NTE Opublikowano 29 Czerwca 2021 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Graty zakupu, jest obłędna z dodatkami w czerni Wszystkie mody na plus
Pucek Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2021 (edytowane) Coś się dalej dzieje... Pozbywam się chromu W dniu 29.06.2021 o 14:55, peter22 napisał: malowałeś dekory , czy kupiłeś ori ?? dużo roboty , żeby zdemontować dekor przy samej szybie przedniej ?? Dekory poszły w lakier, twardy klar więc powinno być dobrze, żeby zdemontować dekor deski przy szybie trzeba zdejmować osłony słupków i zaślepki boczne bezpieczników, niestety trzeba też odkręcić śrubkę która znajduje sie na środku szyby pod tym śmiesznym czujnikiem, ja nie dałem rady tego zrobić i zaryzykowałem odklejając te listewki, O dziwo poszło łatwo i ponownie je przykleiłem klejem do plastiku, trzyma jak wściekłe Edytowane 30 Czerwca 2021 przez Pucek 1
Rekomendowane odpowiedzi