WOLFENSTEIN Opublikowano 19 Lipca 2021 Opublikowano 19 Lipca 2021 (edytowane) Proste pytanie posiadam a4b9 z Usa i panowie pytanie jak sprawdzić kurtyny boczne czy zostały po naprawie wymienione na regenerowane czy też nowe bo wiem że zostały wystrzelone ,ale czy istnieje możliwość iż nie zostały wymienione tylko oszukany sterownik rezystorami,i jak wygląda kurtyna regenerowana a nowa jakie różnice pytam się bo ot tak odchyliłem zaślepki od kurtyn airbag i są całe ale pozwijane równo i cienka taśmą i nitką techniczną zawinięte zabezpieczone. Edytowane 19 Lipca 2021 przez WOLFENSTEIN
Langista Opublikowano 20 Lipca 2021 Opublikowano 20 Lipca 2021 Tego się nie regeneruje, to jednorazowe ładunki i można ewentualnie na używkę wymienić. Jak ktoś jakieś rezystory dobiera to popełnia przestępstwo i można go bardzo łatwo za to za kratki posłać.
WOLFENSTEIN Opublikowano 20 Lipca 2021 Autor Opublikowano 20 Lipca 2021 Kolego nie obraz się ale ja nie potrzebuje ojcowania tylko odpowiedzi konkretnej allegro aż huczy od regenerowanych poduszek, ludzie montują i jest cacy.
Muskel1 Opublikowano 20 Lipca 2021 Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) Ja osobiście nie chciałbym przekonać się (lub bliska mi osoba), że regeneracja przebiegła niepomyślnie. W dzisiejszych czasach dostaniesz prawie wszystko po regeneracji. Pytanie tylko czy nadal spełnia swoją funkcję. Czy można rozróżnić oryginalne od regenerowanych? Tego Ci chyba nikt nie powie. Edytowane 20 Lipca 2021 przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi