wujekkokos Opublikowano 30 Lipca 2021 Opublikowano 30 Lipca 2021 Witam, na zimnym silniku kopci na siwo jak się rozgrzeje zero dymu, czy może to być spowodowane zepsuta odmą? Po odkręceniu korka wlewu oleju dmucha dosyć mocno do góry IMG_4357.MOV
Kimas97 Opublikowano 31 Lipca 2021 Opublikowano 31 Lipca 2021 (edytowane) Mi też moje bpw dymiło jakiś czas temu, ale przestało samo. Na zimnym miałem lekki dymek. Podejrzewam, że to przez paliwa premium które wlałem. Pierwsze pytanie czy przy dymie ubywa płynu chłodniczego? Sprawdź to. Jak jest odma niedrożna to zasysa korek wlewu oleju i ciężko jest wyjąć bagnet. Sprawdź czy korek i bagnet można swobodnie odkręcić/ wyjąć. Edytowane 31 Lipca 2021 przez Kimas97 Błąd
wujekkokos Opublikowano 31 Lipca 2021 Autor Opublikowano 31 Lipca 2021 Płynu nic nie ubywa z tym akurat wszystko jest dobrze, aktualnie nie mam możliwości sprawdzić ale jedynie jak sprawdzałem to bardzo dmucha spalinami i olejem do góry jak się korek odkręci
Gac3k Opublikowano 30 Stycznia 2022 Opublikowano 30 Stycznia 2022 W dniu 31.07.2021 o 18:11, wujekkokos napisał: Płynu nic nie ubywa z tym akurat wszystko jest dobrze, aktualnie nie mam możliwości sprawdzić ale jedynie jak sprawdzałem to bardzo dmucha spalinami i olejem do góry jak się korek odkręci Siema i jak rozwiązałem problem?
nadybek Opublikowano 7 Lutego 2022 Opublikowano 7 Lutego 2022 Gacek jak dymi na szaro po przejechaniu kilkuset metrow przy ruszaniu ze swiatel to zaslep na próbę egra.
Damlok24 Opublikowano 20 Marca 2022 Opublikowano 20 Marca 2022 90% Para wodna. Jak się nagrzeje to jej nie widać i tyle.
Rekomendowane odpowiedzi