frsh95 Opublikowano 31 Lipca 2021 Opublikowano 31 Lipca 2021 A4 B6 2.0 ALT. Pękła poduszka jak widać na zdjeciu (mam rację?). Szarpie na niskich biegach przy puszczaniu sprzęgła itp. jak wymienię to pomoże czy może być inna przyczyna. Jaka poduszkę kupić, mam ta bez czujnika, jaka firma, jaki koszt. Rozumiem że tylko nówka?
indyczes Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Tylko nówka oryginał, lub używka w dobrym stanie, z resztą szkoda czasu i kasy. Nowa trochę kosztuje.
frsh95 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2021 8 godzin temu, indyczes napisał: Tylko nówka oryginał, lub używka w dobrym stanie, z resztą szkoda czasu i kasy. Nowa trochę kosztuje. A mógłbyś podać jaki to numer OEM ma? Gdzie szukać oryginału żeby to był rzeczywiście oryginał?
OLIVER Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Tu masz numery a po ori nową to raczej ASO.
frsh95 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2021 16 minut temu, OLIVER napisał: Tu masz numery a po ori nową to raczej ASO. Dzięki a czym się różnią te końcówki w numerach? Bo np. 8E0 199 379AD wygląda tak samo co 8E0 199 379G itd. Gdzie np. znalazłem taka używkę i jest napisane ze to wyciągnięte z ALT a inna końcówka w numerze.
pelonek1 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 14 minut temu, frsh95 napisał: Dzięki a czym się różnią te końcówki w numerach? Bo np. 8E0 199 379AD wygląda tak samo co 8E0 199 379G itd. Gdzie np. znalazłem taka używkę i jest napisane ze to wyciągnięte z ALT a inna końcówka w numerze. Z racji tego że jest nowa ma inny nr na końcu, niczym się nie różni.
OLIVER Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Mowa tu o poduszce strona lewa , ma taki zamiennik A co kto i kiedy włożył i wyciągnął i napisał że to z ALT tego już nie wiem poduszki wyglądają bardzo podobnie ale tu chodzi o wagę silnika itd.
Rekomendowane odpowiedzi