Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 1.8T 163KM 2002 r. - powrót do Audi po nastu latach :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Niestety bez kamerki na razie, praca...

Tak więc w środku na razie tak, jeszcze kable też nieogarnięte od gadżetów, muszę znaleźć czas yh...

Przy okazji, nie ma ksenonów?

BDA1F292-A17E-482F-8F67-E22432D4CFA4.jpeg

64F2BA58-AFD2-445F-8820-952447E1ED0B.jpeg

60083CEB-BCEA-4D4A-8F90-B89149749331.jpeg

31F6C5B2-A3DF-4B20-A704-9DE97DFF831A.jpeg

Opublikowano

Ksenonów nie ma bo nigdy nie było.

Z innej beczki da radę zmienić podświetlenie radia na czerwone , bo nijak pasuje to niebieskie?

Opublikowano

Klocki Ci się na blacie świecą:wink:

Opublikowano
  • Autor

Da radę, nie mam czasu, nie jest jak w innych moich radiach to intuicyjne. Mi nie przeszkadza, bo niebieskie jest wnętrze.

Wiem o klockach, ja wiem wszystko hehe. Już o nich pisałam wyżej.

To dobrze myślałam ze światłami. Muszę żarówki białe z plusem kupić.

Edytowane przez Lauretta

Opublikowano
14 minut temu, Lauretta napisał:

To dobrze myślałam ze światłami. Muszę żarówki białe z plusem kupić.

Takie były wyniki testów Dekra w 2019r.

Screenshot_20210825-093517_Opera.jpg

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano
  • Autor

Ja miałam Osram i te na pewno wezmę :)

Opublikowano

Te akurat zajmują ostatnie pozycje:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie miałam tych ze zdjęć, ale z homo normalnie, z barwą mega białą. Byłam zachwycona jazdą w nocy. Na pewno miały większy plus, pudełko jak z miejsca 7. Mam gdzieś opakowanie to sobie zerknę. GE też uwielbiam, xenony używałam jak miałam skrętne. 

Opublikowano
  • Autor

Dziś trochę ogarnęłam :thumbup1:

DB45FE89-6A6D-41E2-B445-4C89A7474D9A.jpeg

Opublikowano

Zuch dziewczyna . :thumbup1:

Grzanie szyby włączone ? :mysli:   .........

Opublikowano
  • Autor
15 minut temu, dekiel 13 napisał:

Zuch dziewczyna . :thumbup1:

Grzanie szyby włączone ? :mysli:   .........

Dzięki, znalazłam w końcu trochę czasu na pogrzebanie w aucie i przemyślenie jak zorganizować rozgałęźnik zapalniczek żeby kable nie wisiały, a on gdzieś się trzymał, bo niestety odpada z każdej taśmy.

Tak, szyba była grzana, leje od kilku dni i jest bardzo wilgotno. Szyby parują.

Opublikowano

Ja w Norwegii deszczu nie widziałem od 3 tygodni. :thumbup1:

Z klimy powinnaś korzystać ,działa w ogóle?

Opublikowano

Ty tu masz podgrzewaną szybę przednią czy tylko nawiew? :eusathink:

Opublikowano
  • Autor
15 minut temu, dekiel 13 napisał:

Ja w Norwegii deszczu nie widziałem od 3 tygodni. :thumbup1:

Z klimy powinnaś korzystać ,działa w ogóle?

Piszesz do mnie jakbym się z Poloneza przesiadła :lol: Miałam auta lepiej wyposażone i nowsze. Po prostu postawiłam na Audi tym razem. Tak, korzystam z klimy, ale już jest zimno wieczorami strasznie i zamiast na minimum lecę na 20-22 stopniach.

Opublikowano

Przy podgrzewanej przedniej szybie mruga kontrolka na przycisku i aby grzanie działało to chyba max +5 C, więc to nawiew tylko najpewniej.

Opublikowano
10 godzin temu, Lauretta napisał:

Piszesz do mnie jakbym się z Poloneza przesiadła :lol: Miałam auta lepiej wyposażone i nowsze. Po prostu postawiłam na Audi tym razem. Tak, korzystam z klimy, ale już jest zimno wieczorami strasznie i zamiast na minimum lecę na 20-22 stopniach.

Nie wiem z czego się tam przesiadłaś ale po prostu się zdziwiłem że grzejesz na maxa teraz .

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, dekiel 13 napisał:

Nie wiem z czego się tam przesiadłaś ale po prostu się zdziwiłem że grzejesz na maxa teraz .

To jest na maksa? Aha :D

A ciut wyżej zdjęcia i jest LO. Jeszcze były upały. Teraz jest jesień typowa i ciągle leje, a wieczorem jest do 9 stopni, więc na klimie jeździć się nie da. Przynajmniej u mnie, bo jest po serwisie z tego roku i jest lodownia. 

Opublikowano

Ustawia się np. 20stopni i wciska "AUTO" i utrzymuje Ci zadaną temperaturę, niezależnie od temp. zewnętrznej. Poza tym jak klima sprawna i niezapchany osuszacz to nie ma opcji żeby szyba parowała przy uruchomionej klimatyzacji. Całe życie użytkuję klimę w pozycji "auto" i nigdy nie miałem takich problemów, że za zimno, ciepło, parowanie itp, itd :P

Opublikowano

Dokładnie jak @przem8 wyżej napisał. Ja jeżdżę okrągły rok na auto i przy sprawnej klimatyzacji też nie mam problemów z parowaniem przedniej szyby. Filtr kabinowy należy też systematycznie wymieniać, no ale o tym koleżanka raczej pamięta :wink:

Edit: tak czy inaczej to póki ECON nie jest wciśnięty to klimatyzacja cały czas działa. To AUTO to chyba po to, że sama sobie dozuje nawiewy tam gdzie jej pasuje i nawet przy nie włączonym AUTO klimatyzacja powinna działać, przynajmniej tak jest i mnie.

Edytowane przez pelonek1

Opublikowano
  • Autor
19 minut temu, przem8 napisał:

Ustawia się np. 20stopni i wciska "AUTO" i utrzymuje Ci zadaną temperaturę, niezależnie od temp. zewnętrznej. Poza tym jak klima sprawna i niezapchany osuszacz to nie ma opcji żeby szyba parowała przy uruchomionej klimatyzacji. Całe życie użytkuję klimę w pozycji "auto" i nigdy nie miałem takich problemów, że za zimno, ciepło, parowanie itp, itd :P

Nie jeżdżę na ustawieniach auto i naprawdę wiem do czego one służą :unsure:

Po 2 ja nigdzie nie napisałam, że szyby parują podczas jazdy i nawet sobie tego nie wyobrażam  z klimą, czy ogrzewaniem.