Gajzer Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 Witam czy w waszych A-4 tez przy 180 km/h zaczyna w przednich drzwiach wiac,to znaczy slychac przedmuchy??? moze tylko ja mam jakies uszczeli wyrypane albo drzwi trzeba wyregulowac bo bardzo leciutko sie zamykaja az za lekko pozdro..
duke Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 musisz wyregulowac szybe..bo sadze ze masz przedmuchy:) a jelsli masz z przedniej u gory to niestety sie odkleila Pozdrawiam
Lukas Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 Gajzer, tak na przyszlość to staraj sie jakoś odpiowiednio tytuły bo na pierwszy rzut oka to to nic nie mowi dopiero jak sie wejdzie to wiadomo o co Ci biega a co do pytania to tak samo jest i u mnie ten model ma tendencje do opadania drzwi przez co pojawia sie przerwa miedzy uszczelka najlepszym sposobem jest podgiecie ramiaka mozna tez cos podkleic ale z tym to chyba gorzej.
Krzychu88 Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 Wedlug mnie to ustaw sobie dzrzwi zeby sie ciasniej zamykaly a jak nie da efektu to pewnie ramka jest do ustawienia
Gajzer Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Opublikowano 27 Maja 2006 ok postaram sie o dokladniesze tematy w przyszlosci dzieki za odpowiedzi pozdro
wojtas-audi Opublikowano 27 Maja 2006 Opublikowano 27 Maja 2006 ok postaram sie o dokladniesze tematy w przyszlosci dzieki za odpowiedzi pozdro Mozesz edytowac temat - edytujac pierwszy post w temacie - to tak na przyszlosc :mrgreen:
jas Opublikowano 27 Maja 2006 Opublikowano 27 Maja 2006 tez to mam ale umnie to wina uszczelki ma malutka dziurke i
Gajzer Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Opublikowano 27 Maja 2006 :)dzieki Wojatas-Audi:) Temat poprawiony mam nadzije ze jest juz mniej wiecej ok pozdro
Lukas Opublikowano 27 Maja 2006 Opublikowano 27 Maja 2006 no widzisz Gajzer, teraz to co innego na poczatku wyreguluj zamki ale pewnie malo to pomoze dlatego ramiak do regulacji lub uszczelka do wymiany bo nic nie jest wieczne guma tym bardziej
MARTiiii Opublikowano 28 Maja 2006 Opublikowano 28 Maja 2006 Poza tym się czepiasz . Ja jechałem A4 w któym przy 100 wiało ze szpar w drzwiach - samochodzik niezbyt dorbze zrobiony po wypadku. U mnie przy 160 w środku cisza.
Gajzer Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Opublikowano 28 Maja 2006 Poza tym się czepiasz . Ja jechałem A4 w któym przy 100 wiało ze szpar w drzwiach - samochodzik niezbyt dorbze zrobiony po wypadku.U mnie przy 160 w środku cisza. hmm no masz racje czepiam sie ale juz tak mam i bede sie staral wszytkie usterki nawet te drobne i denerwujace usuwac
Sprinter Opublikowano 28 Maja 2006 Opublikowano 28 Maja 2006 U mnie jest podobnie, do prędkości tych 160-170 względna cisza (jeśli tak można nazwać szum powietrza na zewnątrz), ale przy prędkościach rzędu 180-200 (nawet z 210), to zaczyna już wiatr przebijać się przez uszczelki. Generalnie najgorzej jest jeśli są podmuchy boczne przy tych prędkościach. Szczerze mówiąc, to jest to bolączka wielu audi, trochę rozwiązanie konstrukcyjne z uszczelką na szybę nie jest najlepsze, inne marki mają to lepiej rozwiązane. W moim poprzednim audi było podobnie choć trochę lepiej przy prędkościach powyżej 180, ale to było A100 więc inaczej przyjmowała takie prędkości. P.S. Zaznaczam, że nie mam auta bitego w żaden sposób, więc jeśli czegoś się czepiać, to wieku uszczelek.
Traviz Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 U mnie wiatr nie wieje napewno do 160, bo dalej to już nie zwracałem na to uwagi, ale czasem denerwuje mnie jak słyszę zawirowania przy uszczelkach - tak ma podobno wiele modeli Już się bałem, że coś było uderzone i źle zrobione, ale obejrzałem auto dokładnie w tych miejscach i porównałem z autem kolegi i jest OK
Krzychu88 Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 To prawda z tymi uszczelkami sa troche przewiewne czasami to denerwuje, ale ogolnie mowiac autko cicho chodzi w srodku ale wiadomo czas robi swoje i autko sie starzeje
adadur Opublikowano 31 Maja 2006 Opublikowano 31 Maja 2006 W zasadzie co kilkanaście lat powinno się uszczelki wymieniac bo się wygniatają i pracieją ale kto będzie się w to bawił.
Gość pbogusz13 Opublikowano 31 Maja 2006 Opublikowano 31 Maja 2006 U mnie do 170 jest cisza. Potem ze względu na drogi nie mysle o szumie, zreszta radio i tak sprawnie wszystko zagłusza:D
Rekomendowane odpowiedzi