duke Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 WItam mam pytanie czy u was tez nie macie podswietlenia w : - schowku i w zapalniczce?? Bo mnie caly czas to zastanawia... Nie mam rowniez w bagazniku ale to chyba przez zamek kulowy bo nie mam tam zasilania... Pozdrawiam edit: temat bardziej pasuje do działu "Elektryka , Klimatyzacja i Wnętrze" niż "Nadwozie i Układ Wydechowy" - przeniesione Pozdrawiam Traviz
bratpit Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 WItam mam pytanie czy u was tez nie macie podswietlenia w :- schowku i w zapalniczce?? Bo mnie caly czas to zastanawia... Nie mam rowniez w bagazniku ale to chyba przez zamek kulowy bo nie mam tam zasilania... Pozdrawiam Ja mam podświetlanie w schowku i zapalniczce ale tylko jak są światła zapalone
Pikuś Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 W zapalniczce pewnie Ci schajczyla cie zarowka, przynajmniej u mnie tak bylo. W schowku moze tez albo cos nie laczy. Moze bezpiecznik.
jas Opublikowano 27 Maja 2006 Opublikowano 27 Maja 2006 raczej napewno ci cos nie laczy ja nie mam tylko przy zapalnicze bo sie cos przepalilo tak wszedzie swieci
Gość Murzyn Opublikowano 27 Maja 2006 Opublikowano 27 Maja 2006 Nie mam rowniez w bagazniku ale to chyba przez zamek kulowy bo nie mam tam zasilania... mozezs rozwinac ten temat bo w bagazniku tez nie mam. w schowku i zapalniczce jest
spanky Opublikowano 27 Maja 2006 Opublikowano 27 Maja 2006 masz cos nie tak w instalacji .... osiwetlenie powinno sie zapalac razem z właczeniem swiatel ......
MARTiiii Opublikowano 28 Maja 2006 Opublikowano 28 Maja 2006 Oj wymień żarówki czy co tam jest i będzie świeciło, przecież reszta ci świeci więc to żarówki - no chyba że coś nie łączy. Tylko podświetlenie elektrycznych szyb, lusterek świeci sie bez włączonych świateł. Schowek, zapalniczka itd. przy włączonych.
KUB3K Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 ja tez nie mam w schowku... bede musial to naprawic....kiedys :mrgreen:
Slawo80 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ja w schowku mam i działa przy włączonych światłach postojowych i tak być powinno muszę tylko luknąć do oświetlenia zapalniczki
KUB3K Opublikowano 3 Czerwca 2006 Opublikowano 3 Czerwca 2006 faktycznie, u mnie tez dziala przy wlaczonych swiatlach ;] ale moim zdaniem powinno dzialac zawsze :neutral:
Slawo80 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Mówiąc że tak powinno być nie miałem na myśli, że tak jest lepiej bo każdy może chcioeć inaczej no i w końcu schowek otwiera się nie tylko w nocy gdy są zapalone światła Jak chcesz to możesz to dość łatwo przerobić i będzie tak jak chcesz
Radek321 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Mi tylko nie działa podświetlenie zapalniczki i popielniczki.
duke Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Opublikowano 14 Lipca 2006 WItam moze ktos z was wie skad pociagniete sa kable do podswietlenia... schowka, zapalniczki no i bagaznika.. Bo wlasnie te elementy mi sie nie podswietlaja i mnie to denerwuje.. a nie wiem gdzie szukac przyczyny.. Pozdrawiam p.s. co do bagaznika to wiem ze zamek ale nie bede zamka wymienial:) wiec chce znalesc inne rozwiazanie...moze macie jakies pomysly:) z gory dzieki...
Gość rob Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 Szkoda, że światło w schowku nie zapala się przy otwieraniu,a tak przez to, że świeci się na okrągło/jeżdżę na światłach/to schowek niepotrzebnie się grzeje i żarówka już dwa razy mi się spaliła :???:
Gość zdeniu Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 Szkoda, że światło w schowku nie zapala się przy otwieraniu,a tak przez to, że świeci się na okrągło/jeżdżę na światłach/to schowek niepotrzebnie się grzeje i żarówka już dwa razy mi się spaliła :???: coś ci sie pokiełbasiło w schowku gaśnie tak samo jak w lodówce :mrgreen: zamykasz i gaśnie
Szewczenko7 Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 No ja mam tez w schowku swiatelko tylko ze nie swieci nie wiem jaka moze byc przyczyna skoro zarowka dobra??moze sie rozlaczylo ??a jak to rozebrac zeby dojsc do okablowania??dzieki za pomoc
Gość rob Opublikowano 14 Lipca 2006 Opublikowano 14 Lipca 2006 świeci cały czas,chyba że mam coś pomieszane elektryk też się dziwił :???:
wojtas-audi Opublikowano 15 Lipca 2006 Opublikowano 15 Lipca 2006 świeci cały czas,chyba że mam coś pomieszane elektryk też się dziwił A skad wiesz ze sie swieci, siedziales w schowku jakbyl zamknniety ?? :mrgreen: U mnie to samo, wyjme zarowke z ta oprawka to swieci, wloze ja z boku w schowku, zamkne, otworze i juz nie swieci :?:
Gość Murzyn Opublikowano 15 Lipca 2006 Opublikowano 15 Lipca 2006 wojtas-audi, tzn przepala sie czy poprostu cos sie zacina? trzeba by zlokalizowac czujnik zamkniecia schowka
Gość rob Opublikowano 15 Lipca 2006 Opublikowano 15 Lipca 2006 właśnie gdzie jest czujnik,może on zawodzi :neutral:
Rekomendowane odpowiedzi