MIRON 86 Opublikowano 4 Listopada 2021 Opublikowano 4 Listopada 2021 Witam szukam kogoś kumatego do sprawdzenia/korekcji instalacji LPG TECH 1.8T Wrocław plus minus 100km
Remilo7 Opublikowano 4 Listopada 2021 Opublikowano 4 Listopada 2021 Na lpg-forum przewija się wśród polecanych warsztatów w zasadzie tylko i wyłącznie V-Gaz, teraz już w Długołęce. Ja robiłem tam ostatnio przegląd okresowy i nie miałem żadnych problemów do rozwiązania, więc ciężko mi cokolwiek sensownego powiedzieć.
pelonek1 Opublikowano 4 Listopada 2021 Opublikowano 4 Listopada 2021 Z tym poleceniami z lpg-forum to radzę uważać. U mnie też tylko jeden polecany i co i ..pa. Ja nie polecam.
Remilo7 Opublikowano 4 Listopada 2021 Opublikowano 4 Listopada 2021 No to jeszcze są opinie na Google, tam wspomniany przeze mnie V-Gaz też wypada całkiem dobrze. Czymś się w każdym razie trzeba kierować. Ewentualnie kiedyś montowałem instalację i jeździłem też do Auto-Gaz-Expert w Brzegu i nie miałem zastrzeżeń, ale dotyczyło to STAGa.
MIRON 86 Opublikowano 17 Listopada 2021 Autor Opublikowano 17 Listopada 2021 Temat w fazie rozwoju, także szukam dalej bo mój gazownik przebranżowił się na wagę ciężką
pelonek1 Opublikowano 17 Listopada 2021 Opublikowano 17 Listopada 2021 Masz kabel żeby połączyć się ze sterownikiem silnika i wejść w bloki pomiarowe oraz drugi kabel do diagnostyki LPG?
pelonek1 Opublikowano 17 Listopada 2021 Opublikowano 17 Listopada 2021 To szukaj kogoś z polecenia w swojej okolicy.
ELLIOTT Opublikowano 18 Listopada 2021 Opublikowano 18 Listopada 2021 Miejscowość Wschowa, Szymon Mokrycki. Można napisać do niego na FB. Ogólnie zajmuje się optimą ale ogarnia większość instalacji jak należy. Auto-Gaz Mokrycki Wschowa - Warsztat Samochodowy w: Wschowa AUTO-GAZ-MOKRYCKI-WSCHOWA.BUSINESS.SITE Warsztat Samochodowy w: Wschowa
MIRON 86 Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Opublikowano 28 Listopada 2021 Panowie,byłem u kolegi z lpg forum i ogarniete, nie było źle, rundka na s3 i już wiem że mogę spać spokojnie, Auto pracowało idealnie na lpg i tak jest cały czas, chłopak posiada nawet sondę pod wydech także na + 1
pelonek1 Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 20 minut temu, MIRON 86 napisał: Panowie,byłem u kolegi z lpg forum i ogarniete, nie było źle, rundka na s3 i już wiem że mogę spać spokojnie, Auto pracowało idealnie na lpg i tak jest cały czas, chłopak posiada nawet sondę pod wydech także na + Tak z ciekawości to pokaż loga na lpg 2+33 od 1,5 k obrotów do odcięcia oraz takiego z normalnej jazdy jak posiadasz.
ELLIOTT Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 6 godzin temu, pelonek1 napisał: Tak z ciekawości to pokaż loga na lpg 2+33 od 1,5 k obrotów do odcięcia oraz takiego z normalnej jazdy jak posiadasz. Jeśli był u Szymona z linku nie musi
Rekomendowane odpowiedzi