Hugo Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 3 minuty temu, xXPiotrekXx19 napisał: Hugo co oznaczają zielone wpisy na liście rezerwowej czy już wszyscy jadą czy jak bo było tak że jak się ktoś pojawił na liście głównej to wtedy się wpłacalo a wygląda że osoby będące na rezerwowej też wpłaciły Jak widzisz, niektórzy z rezerwowej wpłacili w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hołowczyc20 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 1 godzinę temu, Hugo napisał: Jak widzisz, niektórzy z rezerwowej wpłacili w ciemno Jeśli będzie coś wiadomo na temat dodatkowych miejsc poproszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Teraz, Hołowczyc20 napisał: Jeśli będzie coś wiadomo na temat dodatkowych miejsc poproszę o info. Jak tylko coś uda się ogarnąć to od razu dostaniecie pw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 to jezeli jest szansa: Niestandardowy + Asia + Nadia ( 13 lat ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Proszę o dopisanie do nas jeszcze jedną osobę oraz Kamil , Sara + Tobiasz 1,5r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 2 godziny temu, musti napisał: Proszę o dopisanie do nas jeszcze jedną osobę oraz Kamil , Sara + Tobiasz 1,5r Wszyscy wpisani na listę rezerwową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr426 Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Piotr + Ania + Lila 3l + 1 Krzysztof + Małgorzata + Oliwier 5l + Antek 3l Poproszę o dopisanie na listę rezerwową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 28 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 W dniu 22.02.2022 o 15:45, Hugo napisał: Wszyscy wpisani na listę rezerwową Dzięki Gornano Luiza + 1 +1 można wykreślić nie jadą w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minimal Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 (edytowane) Niestety ze względu na potomka w drodze muszę zrezygnować z opłaconych dwóch miejsc z listy głównej, chętnych na podmianę zapraszam do kontaktu. Update: nieaktualne Edytowane 21 Marca 2022 przez Minimal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mijaga Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Jakieś wydarzenie na fb będzie zrobione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 11 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Teraz, Mijaga napisał: Jakieś wydarzenie na fb będzie zrobione? Nie ma takiej potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deniro Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 dajcie znaka jak ktos zrezygnuje mam dwoch chetnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07_yeti Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Już niedługo coraz bliżej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Panie i Panowie Mam Ważny Komunikat Mamy mały kłopot z rozlokowaniem wszystkich, ponieważ jedzie bardzo dużo par, wobec tego pytanie.... Czy mamy tutaj chętne pary które chcą być razem w jednym pokoju? Czekamy pilnie na takowe informację mowa o pobycie w Grand Stasinda ! Nie chcemy sami lokować par w jednym pokoju. Jest jeszcze opcja druga , jesli komuś zależy na samodzielnym pokoju to propozycja jest takowa że w takim przypadku otrzyma pokój w budynku obok czyli Stasinda (standard pokoii jest praktycznie taki sam jak w Grand Stasinda). Oczywiście wyżywienie, baseny itd itp zostaje w Grand Stasindy. W Stasinda tak naprawdę tylko noclegi. Pilnie czekamy na informacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Mi i mojej wsio jedno czy wylądujemy na Starej Stasindzie. Byle być we dwójkę i na tym samym piętrze co reszta Śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 1 minutę temu, A4-Tomek napisał: Mi i mojej wsio jedno czy wylądujemy na Starej Stasindzie. Byle być we dwójkę i na tym samym piętrze co reszta Śląska mówisz i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Grzesiu, kolejne chętne osoby na dwójki w Stasindzie: Krzysiek99 + Justyna SebolA4 + Monika Tomaszstn + Agnieszka Zostało więc dostępnych 6 wolnych dwójek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 ktoś jeszcze chetny na dwójeczkę ? jutro do godziny 19-00 czekamy na informację , kto pierwszy ten lepsz y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezlitosnyJamnik Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Dla mnie i mojej połówki tylko 2os pokój. Jeśli, z jakiegoś powodu, nie będzie miejsc dla nas w nowym pensjonacie, to możemy także spać i w starym. Ale wolimy w nowym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hołowczyc20 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Godzinę temu, Cuber napisał: ktoś jeszcze chetny na dwójeczkę ? jutro do godziny 19-00 czekamy na informację , kto pierwszy ten lepsz y Jak są to dla mnie 2 pokoje 2os. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi