Ukasz699 Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 A wie ktos moze gdzie oklejaja listwy ozdobne srodka Carbonem ?? A moze jakas instrukacja jak sie to powinno robic ???
Wąski Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Opublikowano 18 Maja 2009 Nie teraz mam inne sprawy i musiałem odłożyć temat .Dam na pewno znać Robert, na Twoim miejscu [jesli chcesz rezac ten dach] pomalwalbym go na czarno + grill i kratka w zderzaku na czarno. Takie kombinacje wychodza seryjnie np. w M3, wyglada super Też o tym myślałem ,tylko jak będę sprzedawał może być problem a tak to odkleję [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 15:01_________________________________________________Bo te żmi się tak podoba
Dibo Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Wąski najwyżej sprzedaż auto komuś w temacie
Wąski Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Opublikowano 20 Maja 2009 Wąski najwyżej sprzedaż auto komuś w temacie Tak tak zawsze się mówi
bakuś Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Czy coś od maja zmieniło się w temacie? Ja też po cichutku myślę o oklejeniu/malowaniu dachu...
Wąski Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 Czy coś od maja zmieniło się w temacie? Ja też po cichutku myślę o oklejeniu/malowaniu dachu... Tak zmieniło znalazłem firmę i czekam na wykonanie
Dibo Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Czy coś od maja zmieniło się w temacie? Ja też po cichutku myślę o oklejeniu/malowaniu dachu... Tak zmieniło znalazłem firmę i czekam na wykonanie Cena w miarę przystępna ?
Wąski Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 Czy coś od maja zmieniło się w temacie? Ja też po cichutku myślę o oklejeniu/malowaniu dachu... Tak zmieniło znalazłem firmę i czekam na wykonanie Cena w miarę przystępna ? NIE
bakuś Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Ludzie... No, ale konkretniej trochę!!! Bo tu dużo ciekawych się niecierpliwi...
Wąski Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 Ludzie... No, ale konkretniej trochę!!! Bo tu dużo ciekawych się niecierpliwi... możesz to zrobić za 300 lub za 800 wszystko zależy czym /jaką folią/ i kto to robi ja stawiam na to drugie
bakuś Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Mam nadzieję, że pochwalisz się rezultatami...
Wąski Opublikowano 24 Września 2009 Autor Opublikowano 24 Września 2009 i miało być tak pięknie -już się zdecydowałem już kupiona folia tylko sie okazało że za krótka
bakuś Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 A ja dzisiaj dowiedziałem się, że wyklejenie mojego dachu odpowiednią folią będzie kosztowało 270zł...
krzysiek23 Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 a lakier w zaden sposob nie odparzy sie pod folia?tzn nie wyblaknie.............sam nad tym mysle folia-malowanie ale w grudniu i tak musze pomalowac dach bo mialem odprysk lakieru(jakies nie domalowanie ocynkiem)i teraz mi to zdzewieje,i juz pomaluje sobie na czarno,a o foli kiedys caly czas myslalem takiej ktora oklejaja auta np.dla firm
Kowi87 Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 pomaluje sobie na czarno,a o foli kiedys caly czas myslalem takiej ktora oklejaja auta np.dla firm Mam taki sam kolorek jak ty nawet juz VT robiłem jaby to wygladało Ale VT nie robi szału
bakuś Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 a lakier w zaden sposob nie odparzy sie pod folia?tzn nie wyblaknie.............sam nad tym mysle folia-malowanie ale w grudniu i tak musze pomalowac dach bo mialem odprysk lakieru(jakies nie domalowanie ocynkiem)i teraz mi to zdzewieje,i juz pomaluje sobie na czarno,a o foli kiedys caly czas myslalem takiej ktora oklejaja auta np.dla firm Nie, lakierowi pod spodem nic nie będzie. Widziałeś kiedyś taksówkę z niemiec oklejoną folią zamias lakierowaną na kremówkę? Po zdjęciu folii z całego auta - wygląda jak nówka z salonu.
krzysiek23 Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 pomaluje sobie na czarno,a o foli kiedys caly czas myslalem takiej ktora oklejaja auta np.dla firm Mam taki sam kolorek jak ty nawet juz VT robiłem jaby to wygladało Ale VT nie robi szału kowi dzieki o takie vt mi chodzilo,mialem kogos poprosic o zrobienie,nad czym ty myslales czarny mat czy polysk?jak u nowaka w tt....ja chyba uderze w mat,powiem ci ze mnie sie podoba,a mozesz jeszcze pojechac tak po masce tym scieciem az do grilla jak to bedzie wygladalo w tym kolorze
emil-107 Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 myslę ze trabanta mozna tym okleić ale AUDI tutaj się zastanawiam
bakuś Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 myslę ze trabanta mozna tym okleić ale AUDI tutaj się zastanawiam czym tym?
Rekomendowane odpowiedzi