hopek03 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia 28 minut temu, Langista napisał(a): Czytałeś pierwszy post? Masz tam wszystkie skrzynie, poszukaj.. wiem że główne jest inne ale przełożenie biegów też ma znaczenie i wiem że GJW to inne przełożenie główne ale ciekaw jestem jak wygląda przełożenie końcowe Vmax na mojej GDZ czy tam twojej FRE to około 260-270 a na innych z tym samym przełożeniem głównym 290 około
lucasek Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Teraz, hopek03 napisał(a): można by prosić jeszcze o rozpiskę przełożeń GJW ponoć jest niesamowicie długa jak na benzyne
Langista Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Ale pamiętaj jedno, nie możesz wymieszać skrzyni z przełożeniem 37/10 i mostu 35/8, zmielisz dyferencjał.
hopek03 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia 35 minut temu, Langista napisał(a): Ale pamiętaj jedno, nie możesz wymieszać skrzyni z przełożeniem 37/10 i mostu 35/8, zmielisz dyferencjał. to logiczne przecież
hopek03 Opublikowano Czwartek o 18:42 Opublikowano Czwartek o 18:42 W dniu 21.04.2025 o 20:10, lucasek napisał(a): znalazła by się jeszcze rozpiska skrzyni GBD
lucasek Opublikowano wczoraj o 11:08 Opublikowano wczoraj o 11:08 Teraz, hopek03 napisał(a): znalazła by się jeszcze rozpiska skrzyni GBD
hopek03 Opublikowano wczoraj o 19:34 Opublikowano wczoraj o 19:34 8 godzin temu, lucasek napisał(a): Dziękuję bardzo za pomoc
lucasek Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 13 godzin temu, hopek03 napisał(a): Dziękuję bardzo za pomoc Nie ma sprawy jak będziesz coś jeszcze potrzebował to pisz śmiało. Edytowane 10 godzin temu przez lucasek
Rekomendowane odpowiedzi