Koalakm Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 5 godzin temu, turzol napisał(a): Jeżeli mowa o tym samym module, to rozwiązuje on całkowicie problem niekompatybilności sterowników bram. Co więcej różne częstotliwości nie robią na nim wrażenia, działa niezawodnie czy to z modułami USA czy EU. Moduł polecił mi serwisant Nice, kiedy sam walczyłem z Homelink w moich samochodach. Pudełko wielkości paczki zapałek, montaż banalny. Polecam Możecie podesłać link? Rozumiem że do tego modułu są piloty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q3Quattro Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Jest dostępny na allegro - szukaj Proxima NW_HOME. Masz różne wersje - z pilotem i bez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q3Quattro Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Wracam do tematu zwiększenia zasięgu HomeLink w samochodzie. Robił ktoś ? Są dostępne adaptacje ale ja mam brak dostępu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
invi017 Opublikowano 30 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Jakiś link do modułu można prosić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasek Opublikowano 31 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 9 godzin temu, invi017 napisał(a): Jakiś link do modułu można prosić ? allegro.pl ALLEGRO.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sek099 Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 W dniu 31.07.2023 o 09:10, lucasek napisał(a): allegro.pl ALLEGRO.PL Czy odbiornik z linku współpracuje z HomeLink-iem w B9? W B9 USA jest częstotliwość 433 z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q3Quattro Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Miałem B9 i odbiornik działał bez zarzutu, częstotliwość USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 433mhz to Europa, 315 MHz to usa. Nowe homelinki są dwu zakresowe często (ten sam sterownik niezależnie od rynku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomal2184 Opublikowano 1 Lutego Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi