przemciotorun Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Dropson ile wyniosły Cię te ori chromy na szyby?? duzo szukania...... a finansowo to 250zl i dlugo na nie czekalem, jak cos to mam na sprzedza 4 sztuki ori z dzwi za 150zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 czyli tylko na 4 drzwi masz tak? a na trójkąty i górne? szukałeś na allegro, czy zamawiałeś gdzieś konkretnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 tak na sprzedaz mam tylko te z drzwi, a szukalem glownie na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 zamontowałeś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 12 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 nie, bo teraz caly czas na delegacji..... bede montowal dopiero w listopadzie na spokojnie, zaby to rece i nogi mialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 gdybyś się rozmyślił z montażem czy coś, to daj znać to za 250 zł mogę je przygarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 21 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 za duzo sie nawkurw....m zeby znalesc te listwy i zeby doszly wkoncu do mnie, zebym teraz sobie odpuscil... poztym mam juz zalozone na dzwiach..[br]Dopisany: 12 Październik 2010, 21:48_________________________________________________sprzedaje swoje felgi moze jest ktos chetny? 16" z oponami letnimi yokohama, stan bdb, kolor siwy mat , weselne wstazeczki dorzucam gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domi123_82 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Prawie jak bliżniaczki z moją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 29 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 doszly nowe graty, gwint weiteca ale dopiero bedzie zalozone na przyszly rok, jeszcze powinny dzisiaj dojsc jakies plastiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 ja dojda plastiki to daj znac ktore dokladnie zamowiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 plastiki? podszybie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 29 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 plastiki? podszybie? tez... ja dojda plastiki to daj znac ktore dokladnie zamowiles spoko chyba ze gls bedzie mialo poslizg...[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 12:16_________________________________________________ :naughty: A-rek bierz ta tansza z literka B na koncu...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 dawaj gwinta na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 29 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 na zime zostaje 1ba ale juz sie nie moge doczekac kiedy znowu zrobi sie cieplo.... przyjdzie gwint i 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 jeszcze troche a będzie więcej warta od b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vandit Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 kiedy pakujesz chromy bo jestem ciekawy efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 :naughty: A-rek bierz ta tansza z literka B na koncu...... ciekawe czemu sa dwie ceny skoro oslony sa te same przymierzales czy pasuje :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 30 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 kiedy pakujesz chromy bo jestem ciekawy efektu za dwa tygodnie jak wroce do domu :naughty: A-rek bierz ta tansza z literka B na koncu...... ciekawe czemu sa dwie ceny skoro oslony sa te same przymierzales czy pasuje :?: nie przymierzalem bo nie ma mnie w domu, pisalem wlasnie do kolesie o co z tym chodzi i napisal mi tak: (meil od niego) co do oslony prosze wybierac zawesze tansza czesc jesli szukany numer jest np stary a nowy numer jest tanszy jesli beda miec ta tansza dadza tansza a to to samo pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi