Opublikowano 15 Września 201015 l Autor co do felg i wygladu zewnetrznego to plan mial byc taki: ale narazie trzeba bedzie znowu kase odlozyc... niewiem moze przyszly rok... zobaczymy..
Opublikowano 15 Września 201015 l No to trafiłeś na świetne fotele (fotele z poduchami bocznymi ) i do tego jeszcze komplet tapicerek bocznych, cena bardzo dobra jak za taki zestaw Felga będzie
Opublikowano 15 Września 201015 l http://moto.allegro.pl/przepiekne-skorzane-fotele-z-audi-a4-s-line-i1227707836.html jeszcze ich koles nie zdial no to klikac panowie, klikac ciekawe skad wezmie drugi zestaw :gwizdanie:
Opublikowano 15 Września 201015 l elegancko sie prezentują, jeszcze do kompletu podsufitka felgi w planie idealne, takie jak moje tylko troche cięzkie :gwizdanie:
Opublikowano 15 Września 201015 l Autor no napewno wnetrze nie przecietne ale ja sobie na razie napewno odpuszcze
Opublikowano 15 Września 201015 l no prosze narazie pierwsze czerwone a4 które mi sie zaczyna podobac Mam cos podobnego ale raczej takiego srodka nie planuje ;P hehe Pany z Bydgoszczy i okolic gdzie jest jakis szrot czy cos zeby dorwac srodek polifta xD i potrzebuje tylna dokladne do B5 bo moja miala hak i jest 2cm ucieta na srodku a chce malowac w kolor sorki za ot
Opublikowano 15 Września 201015 l Pany z Bydgoszczy i okolic gdzie jest jakis szrot czy cos zeby dorwac srodek polifta xD i potrzebuje tylna dokladne do B5 bo moja miala hak i jest 2cm ucieta na srodku a chce malowac w kolor przyjedz na spot w niedziele a coś wspólnie poradzimy
Opublikowano 16 Września 201015 l A Bose już zamontowane? ale Go sprzedałeś Przecież Dropson sam pisał że dostał boczki z głośnikami Bose :gwizdanie:
Opublikowano 16 Września 201015 l A Bose już zamontowane? ale Go sprzedałeś Przecież Dropson sam pisał że dostał boczki z głośnikami Bose :gwizdanie: Jestem ciekaw różnicy, słyszałem wiele opini, bardzo rozbieżnych, nareszcie ktoś u nas będzie maił i będzie można samemu się przekonać...
Opublikowano 16 Września 201015 l A Bose już zamontowane? ale Go sprzedałeś Przecież Dropson sam pisał że dostał boczki z głośnikami Bose :gwizdanie: nie czytałem wszystkiego ...bo po co