Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

czyli że auto potrzaskane?

eee tam zaras potrzaskane troche mocniej przerysowane, zderzak do wymiany, i maska do pomalowania....

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 145,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

lakiernik ładnie się postarał :good: obowiązkowo lusterka i klamki w kolorku auta

Opublikowano

a lapmki ucierpialy?... dawno to bylo? i jak to sie stalo :no:

Opublikowano
  • Autor

z dwa miesiace temu, a co do lamp to w jednej pekl ten dolny uchwut mocujacy i nic pozatym[br]

Opublikowano

jak na czerwoną to mi się nawet podoba :good: lusterka w kolor by się przydały :wink4:

Opublikowano
  • Autor

jak lustra to i klamki a z klamkami troche zabawy zeby wyciagnac... ale tez sie nad tym zastanawiam a mam maty grzewcze do zalozenia w lustra to moze za jednym razem, ale niestety w najblizszym czasie pozostanie tak jak jest, (brak czasu i auto ciagle potrzebne)

Opublikowano

hehe sprzedam ci golfa, bedziesz mial sie czym odpychac :evil:

Opublikowano

fjane halogeny

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

mala rzecz a cieszy....

08842b5012b7078cm.jpg

[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 18:41_________________________________________________juz zalozone, jak przestanie padac to pstrykne fotke :naughty:[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2009, 18:42_________________________________________________36eb955360039902m.jpg

Opublikowano

super fajne też w tym kierunku bym poszedł , :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Nareście skompletowane audio :gwizdanie: radio audi chorus II z b6 + adapter zmieniarki mp3 + adapter can bus, wszystko teraz lata tak jak powinno :naughty: :gwizdanie:

1b2b4c76cbddd936m.jpg[br]Dopisany: 01 Sierpień 2009, 21:01_________________________________________________kolejna mala przeróbka :naughty: w zwiazku ze mam nie orginalny podlokietnik, dydykowany do a4 w koloze czarnym, postanowilem pobawic sie w tapicera i zmienic ten czarny material na taki sam jak na fotelach :naughty: ..............

przed

2b8f7e532478ba3d.jpg

po

71ca59d4367cbdf1.jpg

Opublikowano

Mała rzecz a cieszy :good:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

niedlugo montaz :naughty: moze odrazu zrobie podgrzewanie w lusterkach bo juz momentami by sie przydalo....

grzanestolki.th.jpg

Opublikowano

Eee to rób mi zdjęcia z tego montażu podgrzewanych lusterek :notworthy:

Opublikowano

Fajna czerwonka, też mam taką tylko że AHU z 1996.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Eee to rób mi zdjęcia z tego montażu podgrzewanych lusterek :notworthy:

jest na forum jak to zrobic sam bede podpieral sie tym opisem (jezeli chodzi o lustra), jak znalde linka to podrzuce, a co do grzxanych stolkow to postaram sie popstrykac pare fotek glownie z sposobu jak podpiolem instalacje i ktoredy puscilem kable, bo co do zalozenia mat w fotele to jest opis jak rozbebeszyc fotel[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 19:39_________________________________________________lusterka juz grzeja :naughty:

Opublikowano

Ja bede musial sie wziac za swoje, cos przestaly grzac :disgust:

Opublikowano

ładnie go odmłodziłeś :naughty: mam pytanko ,z kąt dostałeś obicie na podłokietnik pod kolor ? mam ten sam problem z tym ze twój czarny był jeszcze nie tak rażący jak mój welur świecący :tongue4:. Może zostało ci jeszcze materiału ? Pozdro :>

Opublikowano
  • Autor

ładnie go odmłodziłeś :naughty: mam pytanko ,z kąt dostałeś obicie na podłokietnik pod kolor ? mam ten sam problem z tym ze twój czarny był jeszcze nie tak rażący jak mój welur świecący :tongue4:. Może zostało ci jeszcze materiału ? Pozdro :>

kupilem rozwalony fotel z ktorego wyciagalem mate grzewcza, i zostalo mi obicie, musial bys mi napisac mniej wiecej jaki kawalek bys potrzebowal tego materialu to zobacze czy de sie cos wyciac z tego co mi zostalo[br]Dopisany: 22 Listopad 2009, 19:08_________________________________________________jutro montaz sciemniacza

dzisiaj testy w domu :naughty: