Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

oczywiscie nie moze obejsc sie bez podziekowan dla pablo_9 za pomoc :good:

zmienilem radio na concerta zeby pokazywalo info na fisie :naughty:

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 145,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dscf5007z.th.jpg przycisk.th.jpg

miodzio wyszlo, duzo sie nawkurwiales z pasownaiem :naughty::polew: :polew: :naughty:, dobrze przylegaja zaslepki?

u mnie tez miodzio wyszło :kox::decayed: a z pasowaniem to ni mielismy kłopotów.Praca na pełnym luzie szła :)

Tak zderzaczek przedstawia sie u mnie ze spryskami jutro mysle cykne fotkę jak bedzie na aucie to wyglądac :decayed:

dsc05215hs.jpg

Opublikowano
  • Autor

no i gicior :good: ja musze tylko przemalowac zaslepki bo troszke sie roznia :naughty::decayed: ale to od razu chyba lustre pójdą w kolor..... jak

narazie walcze z kierownica multifunkcyjna :naughty:

Opublikowano

danke :notworthy: podziekowania dla mrogal'a za pomoc :notworthy::good:

moje zaslepki również sporo odbiegaja od mojego koloru auta ale to chwilunek kiedy bedzie i sie przemaluje :wink4:

a kiere jaką pchasz ?? trojramienna z multi :mysli:

Opublikowano
  • Autor
p0405101341.jpg
Opublikowano

Rarytaśny gadżecik :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Rarytaśny gadżecik :cool1:

no taki rarytasny ze nikt nie wie jak ja podlaczyc :naughty: prawie pol dnia walczylem ale sie udalo :decayed: wszystko smiga, tylko przed zalozeniem i tak musze ja obszyc i moze sie pokusze o podlaczenie tego podgrzewania wew. :kox:

Opublikowano

Jak to podłączyłeś mów mów mów !!!!!!

Co potrzeba??

Jakieś schematy ??

Opublikowano
  • Autor

modul to plytka elektroniczna wewnatrz kiery, co do numeru to wyglada to u mnie tak: audi nr: (i nie ma nic)

poduszki nie ruszalem ale rozkrecilem cala reszte w drobny mak (na 6 czy 7 czasci) i w porownaniu do stare kiery takiej samej bez mf moze jedna czesc bym mogl podmienic cala reszta sie czyms roznila, takze niewiem czy gra warta swieczki?

Opublikowano

Gratuluje, fajny mod... :good:

Sam się na początku roku zastanawiałem nad tą kierą ale z braku info nie podjęłam się zadania

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

multifunkcja zalozona i podlaczona wszystko dziala :naughty:

p120710174501.jpg

nastepny mod to wyjeb@nie sreberek bo jest porazka z ta tasma szkoda kasy na to... dostalo troche slonca i klej wyplynal, i jakas zakrotka sie zrobila ta gorn listwa..... trzeba bedzie szukac ori..... bo nawet fajnie to na czerwonym wyglada....

p1207101743.jpg

[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 19:44_________________________________________________co powiecie o jasnej skorze? do czerwonego koloru?[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 19:47_________________________________________________np taka http://moto.allegro.pl/item1102491219_jasna_skora_audi_a4.html

Opublikowano

p120710174501.jpg

nastepny mod to wyjeb@nie sreberek bo jest porazka z ta tasma szkoda kasy na to... dostalo troche slonca i klej wyplynal, i jakas zakrotka sie zrobila ta gorn listwa..... trzeba bedzie szukac ori..... bo nawet fajnie to na czerwonym wyglada....

p1207101743.jpg

[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 19:44_________________________________________________co powiecie o jasnej skorze? do czerwonego koloru?[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 19:47_________________________________________________np taka http://moto.allegro.pl/item1102491219_jasna_skora_audi_a4.html

znajomek to sprzedaje, mysle ze z ceny mozna urwac skorka w niezlym stanie, tylna kanapa skladana, ma tez polke jasna do tej skorki :good:

Opublikowano
  • Autor

no naradie mi chodzi o opinoe jak taka jasna skora by wygladala w czerwonym aucie.... moze szukac czarnej? chociaz jakos tajasna mnie przekonuje

Opublikowano

no naradie mi chodzi o opinoe jak taka jasna skora by wygladala w czerwonym aucie.... moze szukac czarnej? chociaz jakos tajasna mnie przekonuje

jasna....koniecznie :kox:
Opublikowano

p120710174501.jpg

:oklaski: kiere gdzie obszywałeś?

Jasna skóra ma coś w sobie :good: Szukaj koniecznie kubełów bo jakoś naleśniki nawet w skórze do mnie nie przemawiają :no:

Opublikowano
  • Autor

Reniu nie obszywalem bo nie mialem czasu, pomalowalem tym preparatem do renowacji skory.....[br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 08:52_________________________________________________podtlenek zalozony :polew: teraz mozna jezdzic przy +34...

p1307100939.jpg

Opublikowano

ja bym zmienil kierownice na polift

Opublikowano
podtlenek zalozony :polew: teraz mozna jezdzic przy +34...

p1307100939.jpg

+34.7 to ja mam na biurku teraz w pracy :wallbash:

ja bym zmienil kierownice na polift

Chyba nie po to Przemek montował multifukcję :przebiegly: