Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

V311209_13.53

zaslepki w miare dobrze przylegaja, pasowanie bylo troche wkurw... najbardziej balem sie zeby za duzej dziury nie wyciac w zderzaku ale sie jakos udalo chociaz jak bede zdejmowal lampy zeby zalozyc zenona to zdejme jeszcze zdezak i zrobie pare malutkich przerobek (takich jak lepsze ulozenie weza w zderzaku zeby nie wystawal itp...)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 145,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

slepy mogłbys cynknąć jakąś fotkę jak ten przycisk od sprysków wygląda u Ciebie :wink4:

Opublikowano

może jutro :wink4:, chyba że coś znajdę na dysku :wink4:

Opublikowano

slepy mogłbys cynknąć jakąś fotkę jak ten przycisk od sprysków wygląda u Ciebie :wink4:

tak samo jak moj one sa identyczne tylko ze slepy ma na desce a jak tak jak w passacie prawilnie bylo :good:

Opublikowano

tak dokładnie tak :wink4:

Opublikowano

Piękne Audi, bardzo udane mody, fele halogeny. I do tego ten kolorek. Lubie czerwone auta :hi:

A spryskiwacze jak są w oryginale to jak się je włącza? Razem z przednią szybą psikają na lampy?

a to nowy nabytek

78227005.th.jpg 25059911.th.jpg 14964346.th.jpg

:naughty: :naughty: :naughty:

Nabytek fajny, też mam "małe" Audi tylko w mniejszej skali bo chyba 1/40 czerwone i srebrne w wersji 1.8 T :)

Ale robili go jacyś niekompetentni ludzie, bo na podwoziu pisze" "Manufactured under a license of Audi A6" :>

Opublikowano

Piękne Audi, bardzo udane mody, fele halogeny. I do tego ten kolorek. Lubie czerwone auta :hi:

A spryskiwacze jak są w oryginale to jak się je włącza? Razem z przednią szybą psikają na lampy?

a to nowy nabytek

78227005.th.jpg 25059911.th.jpg 14964346.th.jpg

:naughty: :naughty: :naughty:

Nabytek fajny, też mam "małe" Audi tylko w mniejszej skali bo chyba 1/40 czerwone i srebrne w wersji 1.8 T :)

Ale robili go jacyś niekompetentni ludzie, bo na podwoziu pisze" "Manufactured under a license of Audi A6" :>

w orginale jest to na przekaźniku, psikasz na szyby a po iluś sekundach psika na lampy :good:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

jak dobrze pojdzie to jutro zakladam zenoona :naughty: ...... przetwornice koito + palniki philips 4300 + biale postojowki led... i musze jeszcze pomyslec jakie zarowki wlozyc w swiatla do jazdy dziennej zeby sie kolorystycznie zgrywalo a tam sa jakies nietypowe zarowki chyba ze idzie rozebrac oprawke... jutro sprawdze :naughty: :naughty:

Opublikowano

dropsone a gdzie obiecany manual z rezania sprysków :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

niestety poszedl mi sie rypac aparat razem z karta..... a w telefonie mam tylko filmik ten ktory jest powyzej :wallbash:[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 09:19_________________________________________________

jak dobrze pojdzie to jutro zakladam zenoona :naughty: ...... przetwornice koito + palniki philips 4300 + biale postojowki led... i musze jeszcze pomyslec jakie zarowki wlozyc w swiatla do jazdy dziennej zeby sie kolorystycznie zgrywalo a tam sa jakies nietypowe zarowki chyba ze idzie rozebrac oprawke... jutro sprawdze :naughty: :naughty:

zennon zamontowany pozniej moze uda mi sie pozyczyc aparat to cykne jakies fotki :decayed:
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zenonik ładnie świeci, widziałem na żywo :good:

Opublikowano
  • Autor

po dlugich poszukiwaniach udalo mi sie wyrwac licznik 95-97 z pelnym fisem :decayed: wiec nadszedl czas na dlugo oczekiwana zmiane :kox:

kupiony.th.jpg

manetka tez juz jest z rocznika 97

manetkakup.th.jpg

czekam jeszcze z ori wytczkami, ale mam juz wszystko dagadane z darkiem ma mi je wyslac w przyszlym tygodniu, musze jeszcze zamowic czujnik temp. oleju i bedzie wszystko :kox:

dodatkowo mam do zalozenia obwodki dookola szyb, niestety narazie wersje tansza, (wiem wiem prosze o niepisanie jak masz to zalozyc to lepiej nie zakladaj nic!) bedzie to zalozone dlatego ze jestem ciekawy jaki jest efekt tych ramek na czerwonym aucie, a niechce wywalac kupe kasy i zeby nie bylo efektu, jak bym mial auto w ciemnym kolorze to bym sie nie zastanawial tylko szukal ori, a tu vt (by Reniu)

dscf5140bx.th.jpg

ale i tak jestem ciekawy jak to wyglada w realu... :decayed::naughty:, mam nadzieje ze uda mi sie to wszystko ogarnac do konce miesaica, bo ma troche sporo roboty, no i oczywiscie ciagle szukam podszybia od polifta w jakiejs normalnej cenia i oslony silnika od passka vr5 :kox:

Opublikowano

:good:

zakładaj chromy z allegro :decayed: co to tego jak to się będzie prezentować, to wg mnie jakby jeszcze felga 17" polerowana z audi a8 wbiła to byłoby świetnie :good:

Opublikowano

rozbrykałeś sie kolego :decayed: oblukamy na spociku :good: pozdrawiam

Opublikowano

A tam rozbrykałeś... Dropsone zawsze był krok przed nami :decayed:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

:good:

zakładaj chromy z allegro :decayed: co to tego jak to się będzie prezentować, to wg mnie jakby jeszcze felga 17" polerowana z audi a8 wbiła to byłoby świetnie :good:

17" mi chodza po glowie ale niestety zostaja 16" bo niedawno wymienilem wszystkie amorki na nowki......a pzry 17" trzeba by bylo obnizyc auto, troche sie zgapilem bo moglem dolozyc troche i kupic jakis gwint :wallbash: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 06:50_________________________________________________fis.jpg

Opublikowano

i jest git ! :good:

Opublikowano

Super efekt z FIS-em :)

Opublikowano

Zayebicho Dropsone :kox::good:

Opublikowano

Zajebingo!