Opublikowano 10 Lutego 201115 l chyba jakies tansze nowki kupie jak to maja być jakieś Avon'y i im podobne to już lepiej jakieś markowe używki latem śmigam na hankookach i złego słowa o nich nie powiem :gwizdanie: Hankook'i czy Nexen'y to dobre opony i ich nie miałem na myśli
Opublikowano 10 Lutego 201115 l Autor Z wojtusania próbowałeś się kontaktować? (GG ma w profilu) http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=28427.0 poszedl meil z zapytaniem, dam znac co odpisze[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 19:01_________________________________________________
Opublikowano 11 Lutego 201115 l wymalowałeś juz te zaciski? bo pyt sie jak będzie wyglądać na czerwonym aucie, jak chcesz to lookni w watek na 1 str tam gdzie opisywalem jak założyć ori listwy bo wrzuciłem aktualne zdjęcia z alu, gleba, klamkami w kolor i zaciskami jak będziesz chciał to więcej fotek mogę podesłać
Opublikowano 11 Lutego 201115 l Autor wymalowałeś juz te zaciski? bo pyt sie jak będzie wyglądać na czerwonym aucie, jak chcesz to lookni w watek na 1 str tam gdzie opisywalem jak założyć ori listwy bo wrzuciłem aktualne zdjęcia z alu, gleba, klamkami w kolor i zaciskami jak będziesz chciał to więcej fotek mogę podesłać jeszcze nie pomalowalem, ile Cie wynioslo malowanie klamek, malowales na aucie czy wyciagalej je?
Opublikowano 11 Lutego 201115 l sam je zdemontowałem i dałem do lakiernika i wziął 100zl i jeszcze zostało mi lakieru na zaciski
Opublikowano 11 Lutego 201115 l sam je zdemontowałem i dałem do lakiernika i wziął 100zl i jeszcze zostało mi lakieru na zaciski Dropsone w malowanie na aucie się nie pchaj, bo wyjdzie kupa, najlepiej zdemontować i gołe pomalować
Opublikowano 11 Lutego 201115 l Autor sam je zdemontowałem i dałem do lakiernika i wziął 100zl i jeszcze zostało mi lakieru na zaciski Dropsone w malowanie na aucie się nie pchaj, bo wyjdzie kupa, najlepiej zdemontować i gołe pomalować to to ja wiem, ale mam takiego speca ze jak pomalowal klamki na aucie bez wyciagania to i tak bys nie poznal, ale robil to na zyczenie wlasciciela auta.... ale ja bede wyciagal, zreszta nie ma chyba duzo roboty z tym....
Opublikowano 11 Lutego 201115 l sam je zdemontowałem i dałem do lakiernika i wziął 100zl i jeszcze zostało mi lakieru na zaciski Dropsone w malowanie na aucie się nie pchaj, bo wyjdzie kupa, najlepiej zdemontować i gołe pomalować dokladnie
Opublikowano 11 Lutego 201115 l Autor ida do malowania wszystkie klamki, lustra, dokladka zderzaka przod, napewno dokladka zderzaka tyl, ale moze przy okazji caly tylny zderzak bo jest przerysowany z jednej strony, i progi
Opublikowano 11 Lutego 201115 l wyciągnąć i włożyć to parę min tylko najgorzej mi było później włożyć zabezpieczenie do wkładki aby nie wchodzila do środka
Opublikowano 11 Lutego 201115 l JA TEZ MALOWALEM KLAMKI I LUSTERKA ALE TO BYLO PRZY OKAZJI MALOWANIA CALEJ FURKI WIEC BYLO TROCHE LATWIEJ ALE EFEKT ZUPELNIE INNA AUDICZKA CORAZ WIECEJ 1z-ECIOROW NA FORUM HEHE
Opublikowano 12 Lutego 201115 l ida do malowania wszystkie klamki, lustra, dokladka zderzaka przod, napewno dokladka zderzaka tyl, ale moze przy okazji caly tylny zderzak bo jest przerysowany z jednej strony, i progi dobra decyzja
Opublikowano 12 Lutego 201115 l ida do malowania wszystkie klamki, lustra, dokladka zderzaka przod, napewno dokladka zderzaka tyl, ale moze przy okazji caly tylny zderzak bo jest przerysowany z jednej strony, i progi gdzie malujesz xD mozesz podpytac ile za dokladki i progi i listwy na drzwiach? kolr pewnie identyczny jak twoj ;
Opublikowano 12 Lutego 201115 l jak pomalujesz pokaż foty mam identyczny kolor i też o tym myślę gleba jest a 18 już w drodze Chciałbym taki środeczek
Opublikowano 12 Lutego 201115 l Autor ida do malowania wszystkie klamki, lustra, dokladka zderzaka przod, napewno dokladka zderzaka tyl, ale moze przy okazji caly tylny zderzak bo jest przerysowany z jednej strony, i progi gdzie malujesz xD mozesz podpytac ile za dokladki i progi i listwy na drzwiach? kolr pewnie identyczny jak twoj ; dam znac ile mnie to wyjdzie[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 18:52_________________________________________________ jak pomalujesz pokaż foty mam identyczny kolor i też o tym myślę gleba jest a 18 już w drodze Chciałbym taki środeczek foty beda napewno
Opublikowano 12 Lutego 201115 l Dropson...pewnie ze sie na na aucie pomalowac wszystko...ale bezpieczniej no i jesli chodzi o trwalosc bedzie jak zdemontujesz i dasz jako elementy do lakierowania...mowie Ci to z doswiadczenia
Opublikowano 15 Lutego 201115 l Autor spko, nie bedzie lipy :naughty: jaki koszy by byl u Ciebie za pomalowanie tego? [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 19:17_________________________________________________wczoraj doszła paczka od Solara
Opublikowano 15 Lutego 201115 l wczoraj doszła paczka od Solara całe i zdrowe doszło nie miałes problemów z rozpakowaniem paczki