Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mówią czerwone najszybsze;)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 146,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pokaż kiere

Opublikowano

Kutfa, a gdzie zdjecia?:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

niby mam urlop a kurna ciagle taki zapitol ze i tak ledwo co auto zlozylem.... dzisiaj wieczorem musze i tak myjke odwiedzic to cos pstrykne...

---------- Post dopisany 30-07-2012 at 10:51 ---------- Poprzedni post napisany 27-07-2012 at 15:04 ----------

223887b53052192emed.jpg

fc1a01d5efcca0eamed.jpg

a16c0e5c5b7abbf6med.jpg

Opublikowano

jest grubo!

Opublikowano

Ładnie, ładnie:kox: ale chcemy więcej tych fot!!:naughty:

Opublikowano
  • Autor

seria:decayed:

DSCF2640.jpg

I po serii :decayed::decayed:

DSCF2657.jpg

DSCF2656.jpg

Opublikowano
w avancie szmaty nie moge dorwac :/ mam ale takie malenstwo mniejsze od kluczyka od Q7 w tym niepotuninguje krwa krzychu :grin:

fajna faza

Opublikowano
  • Autor

sesyjka na parkingu plazy...

DSCF2660.jpg

DSCF2660.jpg

DSCF2664.jpg

DSCF2669.jpg

DSCF2671.jpg

DSCF2672.jpg

DSCF2673.jpg

DSCF2677.jpg

DSCF2679.jpg

DSCF2680.jpg

DSCF2684.jpg

DSCF2685.jpg

DSCF2686.jpg

DSCF2693.jpg

DSCF2694.jpg

DSCF2696.jpg

DSCF2698.jpg

DSCF2700.jpg

Opublikowano

ładnie :kox: wpadnę tam do was na spota to popodziwiam z bliska :decayed: co masz w miejscu postojówki ? Czy to są zrobione dzienne ?

Opublikowano
  • Autor

to sa dzienne + bixenon.... postojowki jakies tam normalne nie gryzące sie mocno z kolorem bixa... i jak najbardziej zapraszamy na spota!!!

Opublikowano

Zdzirowato fajna suka! :slina::slina: :jerk::jerk: hehe.

Czyżby to już koniec modzenia? :wink: Czy coś w planach jeszcze masz??

Opublikowano
  • Autor

na ten rok raczej koniec..... podczas zimy do malowania idzie caly przod i dach, zobacze czy uda mi sie dostac zderzak od amerykana/szwajcara ale to wszystko raczej na przyszly rok.... mam do zalozenia jeszcze 4x el. szyby.... i chcialbym zmienic kola na przyszly sezon...

Opublikowano
to sa dzienne + bixenon.... postojowki jakies tam normalne nie gryzące sie mocno z kolorem bixa... i jak najbardziej zapraszamy na spota!!!

:thumbup1:

Opublikowano

:thumbup1:

pięknie Drop, tylko troszkę niżej, i widze ze korci Ci jak mnie na zmianę koła, ale to dobrze, bo to leży spoko, ale spasiłoby cos z pazurem:naughty:

Opublikowano
  • Autor

powiem Ci ze jeszcze skrecalem gwint przed vwmania i niby bylo 63 ale jak tak teraz patrze to jakos wysoko stoi w porownaniu do tego co bylo w zeszlym roku... avusy sa spoko ale juz mi sie troche znudzily :decayed:

Opublikowano
powiem Ci ze jeszcze skrecalem gwint przed vwmania i niby bylo 63 ale jak tak teraz patrze to jakos wysoko stoi w porownaniu do tego co bylo w zeszlym roku... avusy sa spoko ale juz mi sie troche znudzily :decayed:

u mnie jest 61,5:decayed:, a koła szukam jakiegoś szerszego na tył marzy mi się 10J ale zobaczymy co z tego wyjdzie:naughty:

Opublikowano
  • Autor

ogolnie kola nie sa u mnie priorytetem, musze odwiedzic blacharza/lakiernika bo powoli zaczyna sie cos dziac z przednimi blotnikami i maska kolo grila....

Opublikowano
ogolnie kola nie sa u mnie priorytetem, musze odwiedzic blacharza/lakiernika bo powoli zaczyna sie cos dziac z przednimi blotnikami i maska kolo grila....

no u mnie nadkola też bierze, ale to wspomnienie po poprzednim lakiernikiem, i sporą ilością szpachli:facepalm:, narazie tego nie ruszam, bo jest pewna koncepcja:whistling:

Opublikowano
  • Autor

u mnie kitu nie ma, poprostu starosc wychodzi..... ale i tak nie ma sie co oszukiwac 17letnie auto w takim stanie :whistling: