Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1z] prawdopodobnie najlepiej wyposażony przedlift A4 B5 w pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ma:wink:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 146,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jezu jakie brzydkie... :facepalm:

Żartowałem :decayed:

Ta kiera ma grzanie? Osz kurwistości :slina: Mam prawie taką samą tylko bez tych guziczków, skóry i grzania :sarcastic:

Daj ją reggiemu i będzie piękna! :wink:

---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ----------

Drop a pochwal się co tak rezasz z tymi boczkami nowymi :kox:

Opublikowano
  • Autor

el x4 tylko juz chce zrobic z boczkami wszystko na full, zeby juz ich nie zdejmowac wiecej...

Opublikowano

przeglądam cały wątek :) niezła robota... ciekawi mnie to, że zostawiłeś fabryczne radio..słuchasz muzy przez transmiter?

Opublikowano
  • Autor

cos slabo przegladales :naughty:jest emulator zmieniarki... do tego sterowanie radia w kierownicy, info na fisie, i zestaw glosnomowiacy....:decayed:

Opublikowano

a z głośnikami coś grzebałeś?

i pytanko mam co do tych postojowych lampek to jakie? diodowe?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

wrzucilem cala wiazke i glosniki bose ale radio przekodowane na standard i jes wystarczajaco dla mnie, postojowki to jakies diody ale nie pamietam juz dokladnie co to bylo...

---------- Post dopisany 09-09-2012 at 14:06 ---------- Poprzedni post napisany 28-08-2012 at 16:35 ----------

chyba juz wiazka od 4x szyb odlezala swoje, korbotronik czas wyebac.....

---------- Post dopisany 14-09-2012 at 17:58 ---------- Poprzedni post napisany 09-09-2012 at 14:06 ----------

dzisiaj same porazki.... wiazka od 4x nie pasuje.... jest juz do sprzedania jak by ktos potrzebowal..... czujnik w pompce od spryskow sie blokuje.... trzeba mu zayebac zeby pokazywal oki......

---------- Post dopisany at 18:00 ---------- Poprzedni post napisany at 17:58 ----------

DSCF2790.jpg

DSCF2791.jpg

bedzie k**ewsko :kox: reszta czeka na montaz....

---------- Post dopisany 15-09-2012 at 07:29 ---------- Poprzedni post napisany 14-09-2012 at 18:00 ----------

dscf2792n.jpg

dscf2794x.jpg

Opublikowano

:jerk::jerk: wow fajnie to wygląda co to za rodzaj materiału na listwach

---------- Post dopisany at 08:22 ---------- Poprzedni post napisany at 08:19 ----------

ja wczoraj siedziałem i patrzyłem tą pompke jeszcze u siebie i powiem tak jak wleje wode samą to masakra jest też trzeba jebnąć. Ale sprawdziłęm też takie coś że wlałem 0,5L ludwika do naczyń i wodę to chodzi ok ( tak jakby piz.... musiała mieć poślizg) ale będe kombinował dalej

Opublikowano
  • Autor

DSCF2795.jpg

DSCF2799.jpg

DSCF2797.jpg

:kox::kox::kox:

Opublikowano

czy to flok?

robi robotę:jerk:

Opublikowano
  • Autor

nie.... jakis material ale to chyba nie ankaltara.... 48zl za mb....

Opublikowano

kupowałeś dodatkowe dekory? jeśli tak, to w jakiej kasie udało Ci się wyrwać?

Opublikowano
  • Autor

tak, kupowalem, 50 czy 80zl za komplet ale nadajacy sie tylko do obklejenia/pomalowania... predzej kupowalem tez za ok 80zl od krychy.... jak cos to mam dwa komplety, obydwa w bdb stanie jeden ori ten ciemny a drugi obklejony szorstkowanym aluminium...

Opublikowano

Kiera z esy + obszycie z czerwona skórą i będzie :jerk:

Opublikowano
  • Autor

kiera zostaje i jest juz obszyta, niechcialem nic czerwonego na niej.... chociaz powinna byc z wiekszym polyskiem lepiej by pasowala do koloru skory na boczkach i fotelach....

Opublikowano
kiera zostaje i jest juz obszyta, niechcialem nic czerwonego na niej.... chociaz powinna byc z wiekszym polyskiem lepiej by pasowala do koloru skory na boczkach i fotelach....

byłem tego samego zdania, jedank kupiłem kiere od esy, odmładza wnętrze, jest wielka różnica, trzyma się jakbyś miał 600HP:decayed:

Opublikowano
  • Autor

mam o 510hp mniej wiec moja kiera mi wystarczy.... pozatym jak juz pisalem pare razy to rarytas jakich malo......

Opublikowano

koło klimatronika zostaje jak jest czy też w czerwień?

Opublikowano
  • Autor

narazie zostaje, zobacze potem bo mam gdzies ten plastik ale chyba bedzie za duzo...