przemciotorun Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 dawnotu nie zagladalem...... ogolnie auto stoi w garazu i czeka az sie cieplej zrobi...... udalo mi sie ogarnac nowe ori dywaniki na lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 fajnie ze dalej temat uruchomiłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwogONE Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Już tam bardzo nie ma co modzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 lakier jest do poprawki i jakis program chcial bym zrobic... ale nie mam za berdzo czasu i przy takiej pogodzie tez za bardzo mi sie nie chce nic grzebac... ale prawda taka ze napewno sie cos znajdzie do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwogONE Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Wiem wiem, też czekam do lata Na zdjęciach powiem Ci, że nie widać, świeci się i robote robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzeziak Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Dnia 29.01.2017 o 18:57, przemciotorun napisał: dawnotu nie zagladalem...... ogolnie auto stoi w garazu i czeka az sie cieplej zrobi...... udalo mi sie ogarnac nowe ori dywaniki na lato Pochwal się gdzie kupiłeś, bo moje dokonały już żywota i na wiosne muszę coś poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 3 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 w sumie to prezent na urodziny za ktorym czekalem ponad 2 miesiace ale wiem ze np. sid ma ale moze i w aso na zamowienie tez by ogarneli, koszt ok 200-220zl za przod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszwidz3 Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 temat przejrzany w całości i należą się brawa za cierpliwość i kasę włożoną w projekt Wygląda obłędnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin120383 Opublikowano 7 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Przemek daj parę nowych fot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Auto jeszcze stoi na zimowkach.... i w zasadzie doslownie stoi..... od poczatku roku chyba nawet 150 km nie zrobilemWysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzeziak Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Faktoza w zeszłym roku(albo 2 lata temu) pomacałem auto na nowym stawie. Za to w tym roku szukałem i znaleźć nie mogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Niestety nie bylem...Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSoon Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 mógłbyś odświeżyć zdjęcia bo się przedawniły i nic nie widać :/ i dodać jakieś najnowsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 zdjecia sa caly czas na serwerze tylko rypany photosmietnik wprowadzil jakies durne oplaty..... bede mial chwile to przerzuce wszystko gdzies indziej i wrzuce cos nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 24 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 poprawilem fotki w pierwszysm poscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 W dniu 24.09.2017 o 15:43, przemciotorun napisał: poprawilem fotki w pierwszysm poscie Nie mam siły już dzisiaj szukać danych wszystkich, więc spytam - jakie et z tyłu i szerokość felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 26 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 9j i et 30Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 cos tamsie ruszylo zostalo mi troche kolanek i rur 48mm jak by ktos planowal robic jakies orurowanie to moge odsprzedac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzeziak Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Coś więcej planujesz z mocą podziałać w tym roku czy tylko fmic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 19 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 Coś więcej planujesz z mocą podziałać w tym roku czy tylko fmic? Narazie tylko toWysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi