Buba Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 w przypadku tych tomasonow czy tn1 (na ktore ja choruje ) 18" to minimum. mniejsze nie wygladaja . to tak jak rs4 ktore 17" to tragedia
Luka3s Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Paraf nie idź tą drogą, płyń pod prąd, bądź indywidualistą!! Załóż 15" i to jak najwęższe jestem za, oryginalniej nie będzię z niczym
Buba Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Paraf nie idź tą drogą, płyń pod prąd, bądź indywidualistą!! Załóż 15" i to jak najwęższe jestem za, oryginalniej nie będzię z niczym 14"
Luka3s Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Buba, ok przebiłeś mnie... 14 też niczego sobię wsam raz do Quattro hahaha :polew:
PARAF Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2010 Paraf nie idź tą drogą, płyń pod prąd, bądź indywidualistą!! Załóż 15" i to jak najwęższe NA ZIMĘ Paraf nie idź tą drogą, płyń pod prąd, bądź indywidualistą!! Załóż 15" i to jak najwęższe jestem za, oryginalniej nie będzię z niczym :bicz3: Paraf nie idź tą drogą, płyń pod prąd, bądź indywidualistą!! Załóż 15" i to jak najwęższe jestem za, oryginalniej nie będzię z niczym 14" :bicz3: Buba, ok przebiłeś mnie... 14 też niczego sobię wsam raz do Quattro hahaha :polew: A co ty wiesz o Q...? A TO DO WSZYSTKICH
Buba Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 bedziesz hardcorem jak na czterech dojazdowkach bedziesz pomykal
musti Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Wrzucaj kołpaki w chromie prawie jak MAM-Y
PARAF Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 bedziesz hardcorem jak na czterech dojazdowkach bedziesz pomykal bez FMIC'a i większego T nie będę modził w tym kierunku... Wrzucaj kołpaki w chromie prawie jak MAM-Y Mogę ci wrzucić... NA PODSZYBIE Twojego AWX'a
Rekomendowane odpowiedzi