Lukasch44 Opublikowano 25 Lutego 2022 Opublikowano 25 Lutego 2022 Witam. Jaki model wideorejestratora polecili byście do a4b9. Najlepiej taki mało widoczny z dobrej jakości nagraniem i GPS tylko na przednią szybę najlepiej nie na przyssawkę. Poprzedni blaupunkt wyleciał przez okno po tym jak kolejny raz odpadł od szyby…?
Kevirek Opublikowano 26 Lutego 2022 Opublikowano 26 Lutego 2022 Ja osobiscie czaje sie na Mio MiVue J85. Cena trochu odstrasza porownujac do reszty stawki. Ale slyszalem ze niezawodny sprzet i warto.
Viwaldi Opublikowano 26 Lutego 2022 Opublikowano 26 Lutego 2022 Ja znowu używam kamerki TrueCam A7 z gps. 5 lat i jak na razie nie narzekam. No cena odstrasza, ale jak się chce mieć coś co się przyda to chyba warto. Tanie marketowe to lipa, sztuka dla sztuki a w razie czegoś nie można odczytać nr rejestracyjnych innych aut.
Axel1 Opublikowano 26 Lutego 2022 Opublikowano 26 Lutego 2022 DDPai Mini 5 wideorejestrator 4K 64GB GPS +IPS KIT, małe gabaryty czyli bez ekranu, pamięć wbudowana, łączność wi-fi, nie rozładowuje akumulatora.
M4R1O Opublikowano 26 Lutego 2022 Opublikowano 26 Lutego 2022 20 godzin temu, Lukasch44 napisał: Witam. Jaki model wideorejestratora polecili byście do a4b9. Najlepiej taki mało widoczny z dobrej jakości nagraniem i GPS tylko na przednią szybę najlepiej nie na przyssawkę. Poprzedni blaupunkt wyleciał przez okno po tym jak kolejny raz odpadł od szyby…? Jeśli Ci zależy na braku dyndającej kamerki to najbardziej ukrytą kamerką jest ta z ali, lecz brak GPS. Muskel w którymś wątku wrzucał nagrania, ale nie potrafię ich odnaleźć. HD 4K 2160P Plug and play wideorejestrator samochodowy Wifi wideorejestrator kamera kamera na deskę rozdzielczą dla Audi A1 A3 A4 A5 A6 A7 A8 Q2 Q3 Q5 Q7 TT 2016 ~ 2022|DVR/Dash Camera| - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
vvalery Opublikowano 23 Marca 2022 Opublikowano 23 Marca 2022 Jak chcesz dobrą kamerę z GPS, stabilnym i szybkim oprogramowaniem oraz bezproblemowym łączeniem z aplikacją i telefonem to mogę Ci polecić Garmin.
jaromlody Opublikowano 1 Października 2022 Opublikowano 1 Października 2022 Witam Odświeżę troszkę temat, też jestem na etapie poszukiwania jakiegoś zestawu kamerek przód + tył. Doradzi ktoś coś fajnego nie mam jakiegoś budżetu ograniczonego. Zależy mi na dobrej jakości nagrań dzień i w noc. Najlepiej z możliwością wpięcia się w instalację w okolicy lusterka. Może ktoś z forumowiczów posiada oryginalną kamerę audi 4K0063511A i podzieli się opinią. Cena duża ale czy warta swojej ceny???
duzy616 Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia W dniu 23.03.2022 o 13:04, vvalery napisał(a): Jak chcesz dobrą kamerę z GPS, stabilnym i szybkim oprogramowaniem oraz bezproblemowym łączeniem z aplikacją i telefonem to mogę Ci polecić Garmin. A jaki model polecasz ?
vvalery Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia W dniu 22.01.2024 o 11:48, duzy616 napisał(a): A jaki model polecasz ? Ja mam to: GARMIN Dash Cam 56 Wideorejestrator - niskie ceny i opinie w Media Expert WWW.MEDIAEXPERT.PL GARMIN Dash Cam 56 Wideorejestrator ⭐ w Media Expert! ➤ Maksymalna rozdzielczość nagrywania filmów: 2560 x 1440, Maksymalna rozdzielczość nagrywania filmów: 2560 x 1440 | Cena i...
Lukasch44 Opublikowano 26 Stycznia Autor Opublikowano 26 Stycznia MiVue™ J85 - J Seria - Kamera samochodowa - Mio WWW.MIO.COM Kształt który nie zwraca uwagi osób postronnych Wysokiej jakości czujnik STARVIS... Ja uważam takiego od prawie 2,5 roku. Mały, dyskretny z GPS i mapą fotoradarów, bez wyświetlacza który tylko przeszkadza. Z minusów to słaba współpraca z iPhone bo z Androidem świetnie działa.
Rekomendowane odpowiedzi