adrianekxxxx Opublikowano 30 Maja 2022 Opublikowano 30 Maja 2022 witam zakupiłem nie dawno od b7 zamki pasów z czujnikami moje pytanie brzmi czy ktoś montował od podstaw kable do tego gadżetu w instalacji dodam ze pod fotelem mam tylko wtyczkę od poduszki!
piotrsob1 Opublikowano 31 Maja 2022 Opublikowano 31 Maja 2022 Chłopie, to ja się się ponad 10 lat męczyłem z wku...ającym pipczykiem pasów w swojej B7, zanim znalazłem opis jak go wyłączyć. A Ty chcesz go u siebie dokładać ?
Langista Opublikowano 31 Maja 2022 Opublikowano 31 Maja 2022 (edytowane) Niektórzy z automatu zapinają pasy w aucie, to im nie pipka ? Co do tematu, w B6 nie ma czujnika zapięcia pasa, w B7 są ale.do tego jest zupełnie inny moduł komfortu. Edytowane 31 Maja 2022 przez Langista
Malinioo93 Opublikowano 11 Maja 2023 Opublikowano 11 Maja 2023 Sorki, że odkopuję. TAK! Jeden czujnik da się dołożyć do b6. Sam u siebie mam dołożony w b6 2004r. Wystarczy od klamry jeden pin podłączyć do masy a drugi pin do odpowiedniego pinu w liczniku - którego nie pamiętam. Jakbyś był zainteresowany to mógłbym tego poszukać w swoich notatkach. Po podłączeniu kodujesz zegary i masz czujnik zapięcia pasa.?
adrianekxxxx Opublikowano 15 Maja 2023 Autor Opublikowano 15 Maja 2023 W dniu 11.05.2023 o 16:43, Malinioo93 napisał(a): Sorki, że odkopuję. TAK! Jeden czujnik da się dołożyć do b6. Sam u siebie mam dołożony w b6 2004r. Wystarczy od klamry jeden pin podłączyć do masy a drugi pin do odpowiedniego pinu w liczniku - którego nie pamiętam. Jakbyś był zainteresowany to mógłbym tego poszukać w swoich notatkach. Po podłączeniu kodujesz zegary i masz czujnik zapięcia pasa.? no i to mi się podoba ?
Rekomendowane odpowiedzi