Koziar993 Opublikowano 6 Lipca Autor Opublikowano 6 Lipca Dzień dobry , cześć i czołem ! Pojawił się w głowie kolejny pomysł , błuahahah . Żona mnie zabije . Czy ktoś montował do tylnego zderzaka dyfuzor z rs4 ? Chodzi oczywiście o spawanie / klejenie? Jest szansa żeby to siadło do b6 ? Drugie pytanie : lepiej robić przeróbke na zwykłym zderzaku , czy od s4 ( który posiadam obecnie ) czy po wspawaniu tej dokładki nie będzie różnicy ?
Koziar993 Opublikowano Poniedziałek o 17:14 Autor Opublikowano Poniedziałek o 17:14 (edytowane) Jak to mówią , muszę bo się uduszę : D Udało się kupić dosłownie za grosze jak na dzisiejsze czasy . Wstępnie cena oscylowała 100 zł bo sprzedawca nie wiedział co ma, skończyło się na 300 zł Teraz czyścimy ,lekka polerka i zakładamy ! Edytowane Poniedziałek o 17:15 przez Koziar993 1 1
Koziar993 Opublikowano Środa o 16:25 Autor Opublikowano Środa o 16:25 Może nie jest idealnie , ale lepiej niz poprzednio Teraz szukam RNSE i Grill s4 .
george Opublikowano wczoraj o 09:29 Opublikowano wczoraj o 09:29 17 godzin temu, Koziar993 napisał(a): Teraz szukam RNSE i Grill s4 . RNS-E warto wziąć w wersji LED.
Koziar993 Opublikowano wczoraj o 10:25 Autor Opublikowano wczoraj o 10:25 Wersja LED ? Pierwsze słyszę 😬
kosik25 Opublikowano wczoraj o 12:48 Opublikowano wczoraj o 12:48 20 godzin temu, Koziar993 napisał(a): Może nie jest idealnie , ale lepiej niz poprzednio Teraz szukam RNSE i Grill s4 . Będę mieć leda w idealnym stanie za 1.5k
Koziar993 Opublikowano wczoraj o 12:55 Autor Opublikowano wczoraj o 12:55 Jak będzie tak daleko to się odezwę , narazie 1.5k nie mogę sobie pozwolić . Zima idzie
Rekomendowane odpowiedzi